2012 Inter Ausilio Cassano Branca - www.Inter.it - From Official Website
 
Fotboll > Serie A

Antonio Cassano till attack mot Milan: "Klarar inte av när jag blir lurad"

Antonio Cassano till attack mot Milan: "Klarar inte av när jag blir lurad"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 25/08/2012 kl 14:39
Antonio Cassano bytte Milan mot Inter. Nu går han till attack mot "Rossoneris" vicepresident Adriano Galliani.
 

Antonio Cassano blev i veckan den senaste av profilerna som lämnat Milan. Den frispråkige anfallaren är klar för lokalrivalen Inter, samtidigt som Giampaolo Pazzini går åt motsatt håll.

I dag talade Cassano ut om orsakerna till flytten.

- När jag kom till Milan sa jag att om något skulle gå fel där borde jag bli inspärrad. Men den här gången var det faktiskt inte mitt fel att det gick fel. Jag var tvungen att lämna, säger Cassano och lägger skulden på vicepresidenten Adriano Galliani.

"RÖK UTAN ELD"
- Det var någon med mer makt än tränaren som gjorde fel och jag klarar verkligen inte av när folk lurar mig. När jag var sjuk stod mina lagkamrater mig väldigt nära, men den här personen (Galliani) lovade så mycket... Det visade sig vara rök utan eld.

I Inter verkar Antonio Cassano hittat hem.

- Nu vill jag ha att göra med män som berättar när något är rätt eller fel. Jag vill höra sanningen. Det var det som var problemet i Milan. Han (Galliani) är så van vid att bara umgås med folk som fjäskar för honom - och det är inte min stil.

"JAG VAR KOMPLETT GALEN"
Den 30-årige anfallaren avslöjade att han han tackat nej till erbjudande från Qatar - och att om Inters president Massimo Moratti fått sin vilja igenom hade Cassano redan för flera år sedan kritat på för "Nerazzurri".

- Han ville ha mig här redan när Roberto Mancini var tränare, men eftersom jag var komplett galen då gjorde de rätt som inte köpte mig, säger Cassano.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×