Nicklas Bendtner Denmark - Reuters
 
Fotboll > Serie A

Marotta inte nöjd med Bendtner: "Inte toppspelaren vi ville ha"

Marotta inte nöjd med Bendtner: "Inte toppspelaren vi ville ha"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 31/08/2012 kl 10:54
Nicklas Bendtner är klar för Juventus. Men frågan är hur välkommen han är? "Det var inte toppspelaren vi ville ha", säger Juventus generaldirektör Giuseppe Marotta.
 

Edinson Cavani, Stevan Jovetic, Fernando Llorente och Dimitar Berbatov. När det har snackats Juventus och forwardsvärvningar har siktet var högt inställt. Igår gjorde klubben klart med Nicklas Bendtner. Dansken kommer att skriva på ett lånekontrakt som sträcker sig över den kommande säsongen.

Bendtner slipper frälsarförhoppningarna tycks det som. Juventus generaldirektör Giuseppe Marotta verkar hur som helst sådär lagom nöjd med att ha skrivit kontrakt med den danske anfallaren.

- Bendtner är inte den högprofilierade anfallaren vi hade hoppats signa, men det var en chansning vi var tvungna att ta på en sådan svår marknad, säger han till Gazzetta dello Sport.

Samtidigt säger Siena att de var nära att komma överens med Bendtner. Återstår att se om det öppnar upp ytterligare för en flytt till Italien för John Guidetti som ju var nära att skriva på för den italienska klubben redan under gårdagen, men stoppades av Manchester City i sista stund.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×