Massimiliano Allegri Udinese Milan 2012 AP/LaPresse - LaPresse
 
Fotboll > Serie A

Allegri efter Milans förlust: "Killarna förtjänar cred"

Allegri efter Milans förlust: "Killarna förtjänar cred"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/09/2012 kl 21:58
Milan förlorade igen. Men Massimiliano Allegri har inga planer att säga upp sig från tränarjobbet. "Jag känner mig inte skyldig", säger han.
 

Mathias Ranégie gjorde första målet när Udinese 2-1-slog Milan på söndagseftermiddagen. Svenskens premiärfullträff förstärkte "Rossoneris" kris. Fyra Serie A-matcher är spelade. Tre av dem har Milan förlorat. Men tränaren Massimiliano Allegri har inga tankar på att lämna sitt uppdrag.

- Att prata om min avgång vore substanslöst, då det inte är upp till mig. Jag har aldrig haft några problem och, med tanke på vår relation, har inte klubben det heller, säger Allegri till Sky Sports Italia efter dagens förlust.

Milan har gått mållöst från båda sina hemmamatcher den här säsongen - 0-1 mot både Atalanta och Sampdoria - och bara lyckats knipa tre poäng i bortamatchen mot Bologna. I dagens match blev både Cristian Zapata och Kevin Prince Boateng utvisade.

- Jag känner mig inte skyldig, inte heller är jag ett offer. Ja, vi förlorade i dag, men vi spelade med mod när vi hade två man utvisade och det är ett bra tecken. Killarna i laget förtjänar cred för det, säger Allegri.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×