Ronaldinho (Reuters) - Eurosport
 
Fotboll

Ronaldinho gör som Jordan - blir stjärna i animerad film

Ronaldinho gör som Jordan - blir stjärna i animerad film

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 27/12/2012 kl 19:20
Än har den före detta Ballon d'Or-vinnaren ett par år kvar på sin fotbollskarriär. Sedan kanske filmindustrin kan vänta sig ett nytt tillskott - Ronaldinho ska nämligen medverka i en indisk Bollywood-produktion som kan komma att döpas till "Ronaldinho vs Aliens".
 

Brassen Ronaldinho är känd för sina bollkonster. Snart kan 32-åringen istället bli igenkänd som filmstjärna. Den förre Barca-stjärnan befinner sig just nu i Pune I indien för att lansera en ny film som han själv är huvudrollsinnehavare i.

Bala Entertainment International, som ägs av Venkys som i sin tur äger den engelska fotbollsklubben Blackburn, är de som lastat in pengar i projektet. Filmen kommer att vara snarlik den klassiska "Space Jam" från 1996, där basketlegendaren Michael Jordan figurerar tillsammans med tecknade seriefigurer.

På fredag ska Atletico Mineiro-liraren hålla en presskonferens för att förklara mer ingående detaljer om filmen, som är en "Bollywood"-produktion. Enligt tidningen globoesporte kommer filmens titel antingen att vara "R10 - The Movie" eller "Ronaldinho vs Aliens".

Andreas Käck - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×