Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll

Toivonen om PSV:s prislapp: "Den är orimlig"

Han har länge ryktats vara på väg bort. Men Ola Toivonen är fortfarande PSV Eindhoven-spelare. Förklaringen. "Det är väl att PSV har satt en väldigt hög prislapp", säger han.

 
"Prislappen orimlig" - FotbollScanpix
 

Liverpool och senast Rubin Kazan. Det är bara två av de många klubbarna som Ola Toivonen har kopplats samman med. När det rapporterades om den ryska klubben - som sägs vara redo att lägga upp nio miljoner euro för svensken - dök upp i ryktesfloran skrev De Telegraaf att PSV funderar på att sälja Toivonen vars kontrakt går ut 2014. Toiivonen själv tycks dock inte vara särskilt sugen på en flytt österut.

- Först och främst vill jag stanna i de vanliga ligorna, om man säger så. Även om jag tror att Ryssland kommer vara otroligt bra inom några år, och redan är, så ligan kommer växa otroligt mycket, säger han.

Men det betyder alltså inte att Ola Toivonen inte vill flytta. Han är sugen på en ny utmaning, men fortfarande är han kvar i den holländska klubben och han har en förklaring till varför det är så.

- Det är väl att PSV har satt en väldigt, väldigt hög prislapp.

Är den orimlig?
- Det vet jag inte. Lite orimlig tycker jag nog att den är.

Toivonen kallar prislappen "lite luddig."

- Det beror på vilken klubb som kommer känns det som.

Toivonen har gjort 52 mål på 108 matcher för PSV i Eredivisie och i dagsläget tycks det som om det kommer att bli fler då prislappen ser ut att skrämma bort hugade spekulanter.

- Jag kollar med mer nyfikna ögon på vad som finns. Det är inte så att jag skulle må dåligt av att vara kvar, men det är klart att det skulle vara intressant att få ta ett beslut om PSV går med på att jag får förhandla med någon klubb, men för tillfället så får jag inte det.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil