Arsene Wenger - PA Photos
 
Fotboll > Premier League

Arsenal erbjuder Wenger nytt kontrakt: "Inskriven i vårt DNA"

Arsenal erbjuder Wenger nytt kontrakt: "Inskriven i vårt DNA"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 13/09/2012 kl 15:56
Sju år sedan senaste titeln. Men Arsenal har fullt förtroende för tränaren Arsene Wenger och vill erbjuda honom ett nytt kontrakt. Men fransmannen tvekar.
 

Arsene Wenger har tränat Arsenal sedan 1996. Nu vill klubben förlänga fransmannens vistelse ytterligare och erbjuder 62-åringen ett ett nytt kontrakt, skriver Daily Mirror.

Wenger är Arsenals mest framgångsrike tränare i modern tid med tre titlar i Premier League och fyra titlar i FA-cupen. Men Arsenal har inte vunnit en titel sedan 2005 och förra året kritiserades Wenger hårt av delar av fansen.

- Det handlar inte om sentimentala skäl. Vi tycker att vi har en otroligt tränare som älskar den här klubben och är den bäste mannen att leda oss vidare, säger vd:n Ivan Gazidis.

Längden på kontraktet är oklart, men Gazidis verkar ha förhoppningar att Wenger stannar kvar länge.

- Han är inskriven i vårt DNA och han är otroligt fit.

Hans nuvarande avtal löper ut 2014 och rapporteras vara värt 7 miljoner pund årligen. Wenger tvekar dock på en förlängning.

- Jag har två år kvar. Jag är en Arsenal-man och jag tycker att jag alltid visat det. Om jag inte gör bra ifrån mig måste jag överväga min framtid, säger han.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×