Eurosport
 Fleche WallonneTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Arsenal erbjuder Wenger nytt kontrakt: "Inskriven i vårt DNA"

Sju år sedan senaste titeln. Men Arsenal har fullt förtroende för tränaren Arsene Wenger och vill erbjuda honom ett nytt kontrakt. Men fransmannen tvekar.

 
Wenger får nytt kontrakt - Fotboll - Premier LeaguePA Photos
 

Arsene Wenger har tränat Arsenal sedan 1996. Nu vill klubben förlänga fransmannens vistelse ytterligare och erbjuder 62-åringen ett ett nytt kontrakt, skriver Daily Mirror.

Wenger är Arsenals mest framgångsrike tränare i modern tid med tre titlar i Premier League och fyra titlar i FA-cupen. Men Arsenal har inte vunnit en titel sedan 2005 och förra året kritiserades Wenger hårt av delar av fansen.

- Det handlar inte om sentimentala skäl. Vi tycker att vi har en otroligt tränare som älskar den här klubben och är den bäste mannen att leda oss vidare, säger vd:n Ivan Gazidis.

Längden på kontraktet är oklart, men Gazidis verkar ha förhoppningar att Wenger stannar kvar länge.

- Han är inskriven i vårt DNA och han är otroligt fit.

Hans nuvarande avtal löper ut 2014 och rapporteras vara värt 7 miljoner pund årligen. Wenger tvekar dock på en förlängning.

- Jag har två år kvar. Jag är en Arsenal-man och jag tycker att jag alltid visat det. Om jag inte gör bra ifrån mig måste jag överväga min framtid, säger han.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil