Arsene Wenger (Arsenal London) - Getty Images
 
Fotboll > Premier League

Wenger bekräftar: "Vi kommer att öppna plånboken"

Efter krisstarten - Wenger bekräftar: "Vi kommer att öppna plånboken"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 29/11/2012 kl 22:48
Arsenal ligger sjua i Premier League. Det är inte tillräckligt bra tycker Arsene Wenger som nu vill värva friskt under januarifönstret.
 

Det är bråda dagar för Arsenal och Arsene Wenger. Den franske managern siktade i vanlig ordning på en topp fyra-placering men har inlett ligan skakigt. Klubben saknar den notoriske målskytten Robin van Persie som inför säsongen såldes till rivalen Manchester United för 270 miljoner kronor.

Supportrarna vill att klubben öppnar plånboken och nu bekräftar Wenger att så blir fallet.

- Den här vintern kommer vi att jobba väldigt hårt eftersom vi har en del pengar över. Det kan hända att vi köper två spelare men jag tänker inte avslöja några namn, säger Wenger enligt Dailymail.

I första hand vill Wenger låna klubbikonen Thierry Henry för andra gången på kort tid. Henry, som nu är 34 år gammal tillhör fortfarande MLS-laget New York Red Bulls, men kan inom kort dra på sig en röd tröja igen.

- Det är en möjlighet. Henry är en talang alla managers drömmer om att ha i sitt lag. Han har fantastisk fysik, teknik och tänker fotboll rätt.

Enligt uppgifter till Dailymail är även Crystal Palaces Wilfred Zaha och Schalkes Klass Jan Huntelaar hett stoff för Arsenal. Den sistnämnde - som har ett förflutet i Ajax, Real Madrid och Milan - ska enligt Dailymail vara nära en övergång.

- Enligt den informationen jag har fått så kommer Huntelaar att lämna Schalke i vinter och Arsenal är favorit till att få honom, säger före detta holländske spelaren Erik Meijer, vars agent numera representerar just Huntelaar.

Andreas Käck - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×