Eurosport
 Fleche WallonneTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Succémålvakten förlänger - Vorm kvar i Swansea

Swansea får behålla sin succémålvakt. Michel Vorm har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över fyra säsonger. "Han är en väldigt viktig spelare, jag är väldigt glad att han stannar hos oss", säger Swanseas manager Michael Laudrup till BBC.

 
Vorm förlänger med Swansea - Fotboll - Premier LeaguePA Photos
 

Michel Vorm gjorde stor succé i fjol och hade stor del i nykomlingen Swanseas imponerande elfteplacering i Premier League. Nu har 28-åringen fastslagit sin framtid med klubben genom att skriva på ett nytt fyraårskontrakt.

- Han är en väldigt viktig spelare och jag är väldigt glad att han stannar hos oss. Det bevisar att han tror på det här projektet, säger Swanseas manager Michael Laudrup till BBC.

Med den holländske målvakten säkrad under de kommande säsongerna hoppas Laudrup nu att andra nyckelspelare följer Vorms exempel.

- Jag hoppas att andra viktiga spelare gör som Michel. Det är väldigt viktigt för laget och för klubben att vi försöker få till nya kontrakt med de bärande spelarna. Varje fall är annorlunda och vi kan inte se in i huvudet på spelarna, men jag tror att Michel förlänger ger säkerhet till de övriga spelarna, säger Laudrup.

Swansea har öppnat Premier League-säsongen fint och ligger för tillfället på elfte plats i tabellen.

Jimmy Ewertsson - eurosport.se

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil