Alexander Kacaniklic - Scanpix
 
Fotboll > Premier League

Uppgifter: Flera Serie A-klubbar jagar Kacaniklic

Uppgifter: Flera Serie A-klubbar jagar Kacaniklic

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 18/10/2012 kl 20:36
Den italienska fotbollsajten Tuttomercatoweb uppger att flera Serie A-klubbar är ute efter den svenske landslagsmittfältaren Alexander Kacaniklic. "Hans insats mot en världsback som Boateng och matchen mot Tyskland går ju inte direkt att missa". säger svenskens agent till Fotbolldirekt.
 

Mycket har gått fort för Alexander Kacaniklic de senaste månaderna.

21-åringen har gått från att vara totalt okänd för de allra flesta till att etablera sig i Premier League-laget Fulham och slå sig in i det svenska landslaget.

Nu börjar intresset väckas till liv ute i Europa. Den italienska fotbollsajten Tuttomercatoweb uppger att flera Serie A-klubbar är intresserade av svensken.

- Det är ju fantastiska klubbar. Men Alex är ung, han presterar och bra klubbar vill ha bra spelare, säger agenten Miro Jaganjac till Fotbolldirekt.

Men hur ser intresset ut, telefonen måste gå bra mycket varmare nu än för bara ett halvår sedan?

- Det enda viktiga just nu är Fulham men hans insats mot en världsback som Boateng och matchen mot Tyskland går ju inte direkt att missa. Men jag påpekar att han är lycklig i Fulham och just nu vill han inget annat än att göra det så bra som möjligt och lyfta laget.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×