Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Trotsigt flyttförsök fick nobben - släpptes inte in hos QPR

Tryckt stämning väntar Peter Odemwingie när han återvänder till WBA. Anfallaren försökte forcera fram en övergång genom att resa till London och besöka QPR. Väl där blev han inte insläppt. Nu hånas han på twitter. ”Behöver Odemwingie någonstans att sova i natt?” frågar sig Arsenals Alex Oxlade-Chamberlain skämtsamt.

 
Trotsigt flyttförsök fick nobben - släpptes inte in hos QPR - Fotboll - Premier LeaguePA Sport
 

Januarifönstrets mest märkliga historia utspelade sig på den sista dagen. WBA lyssnade inte till Peter Odemwingies transferansökan och vägrade sälja anfallaren till QPR.

Men nigerianen gav sig inte.

I ett försök att forcera fram en övergång reste han till London och besökte QPR. Men återigen fick Odemwingie nobben. QPR vägrade släppa in honom på Loftus Road eftersom klubben inte vill agera ”respektlöst” mot WBA.

Harry Redknapp försvarar dock anfallaren efter den pinsamma situationen och QPR-tränaren kallar allt för ett missförstånd.

- Jag tror han kände att klubbarna hade kommit överens om en affär vilket inte hade hänt. En missuppfattning helt enkelt. Jag tycker synd om killen och hur allt artade sig, säger Redknapp till Sky Sports.

- Det var inte vårt fel. Jag tror att han fick råd om att åka hit, att ett bud hade accepterats men allt blev fel någonstans.

- Det är för sent (för en affär) nu.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil