Adam Johnson Steven Fletcher (PA Photos) - PA Photos
 
Fotboll > Premier League

Sunderland värvar duo - spenderar 250 miljoner på Fletcher och Johnson

Sunderland värvar duo - spenderar 250 miljoner på Fletcher och Johnson

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 24/08/2012 kl 23:41
Sebastian Larsson har fått två nya lagkamrater i sitt Sunderland. På fredagen skrev Steven Fletcher och Adam Johnson kontrakt med den nordengelska PL-klubben.
 

Steven Fletcher har varit i Sunderland-managern Martin O'Neills sikte hela sommaren. I dag blev det klart. För 12 miljoner pund, motsvarande 125 miljoner kronor, har Sunderland införskaffat den 25-årige anfallaren som förra säsongen gjorde tolv ligamål för nedflyttade Wolverhampton.

- Det har inte varit en hemlighet att vi behövde förstärka vårt anfall, och Steven har visat ett utmärkt sinne för att göra mål, säger Martin O'Neill till Sunderlands hemsida.

Även engelske landslagsspelaren Adam Johnson kommer att spela i Sunderlands randiga tröja kommande säsong. Efter knappt tre år i Manchester Citys stjärnfyllda trupp lämnar den 25-årige mittfältaren för att få fart på karriären i Martin O'Neills gäng.

- Jag är säker på att han är en spelare som kommer att glädja våra fans. Jag kan inte vara annat än överlycklig att ha honom i laget, säger managern.

Enligt Sky Sports kostar också Johnson 12 miljoner pund.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×