Rosenberg - Scanpix
 
Fotboll > Premier League

Markus Rosenberg klar för WBA

Markus Rosenberg klar för WBA

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 07/08/2012 kl 12:23
Markus Rosenberg blir lagkamrat med Jonas Olsson. Anfallaren är klar för West Bromwich Albion. "Han är en erfaren anfallare", säger tränaren Steve Clarke.
 

Holland, Tyskland och Spanien. Nu är Markus Rosenberg klar för en ny liga och ett nytt äventyr. Efter att hans kontrakt med Werder Bremen gått ut har han kopplats samman med många olika klubbar, men nu är det alltså klart att det blir Premier League och West Bromwich Albion.

- Han hade anbud från Spanien, Tyskland, Turkiet, Ryssland och Kina och vi är överlyckliga över att han har valt den här klubben som nästa steg i karriären, säger sportdirektören Dan Ashworth till klubbens hemsida.

Den svenske anfallaren som startade i EM-premiären för blågult i somras har nu skrivit på ett treårskontrakt.

- Han är en erfaren anfallare som har gjort mål i tre av Europas toppligor såväl som i europeiska cuper och han har bestämt sig för att bevisa att han klarar av Premier League. Markus kommer att öka konkurrensen på forwardsplatsen och förhoppningsvis sporra de anfallare vi redan har här, säger managern Steve Clarke.

Rosenberg får tröja nummer åtta i Werder Bremen där alltså mittbacken Jonas Olsson redan finns och Olsson har talat sig varm för Rosenberg. Samtidigt ryktas det om att Olsson själv är på väg bort ifrån klubben.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×