Croatia's Luka Modric waves at the end of their Group C Euro 2012 match against Spain (Reuters) - Reuters
 
Fotboll > Premier League

PSG möter Spurs krav - utmanar Real

PSG möter Spurs krav - utmanar Real

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 25/07/2012 kl 16:10
Luka Modric kan göra Zlatan sällskap i PSG. Enligt engelska medier är den franska klubben redo att betala Tottenhams prislapp på 50 miljoner euro för mittfältaren.
 

Ni kanske vet hur det ser ut. Luka Modric vill till Real Madrid och struntade i att följa med Tottenham på träningsläger till USA. Nu kan situationen ha blivit än mer komplicerad då pengastarka PSG sägs vilja ha honom. Tottenham har sedan tidigare sagt att de kan tänka sig att släppa mittfältaren, men bara om de får 50 miljoner euro.

- Vilken klubb skulle inte vilja en spelare som honom? Han är en fantastisk spelare som skulle passa in bra i Real Madrid, sade Reals assisterande tränare Aitor Karankat till AS när han bekräftade klubbens intresse för Modric.

Real Madrid har dock inte gått med på Tottenhams priskrav utan som mest erbjudit 40 miljoner euro. Enligt The Guardian har nu Paris Saint-Germain blandat sig i förhandlingarna, och de är redo att betala det Tottenham vill ha. Problemet för Spurs är att Luka Modric inte ska ha något intresse av att gå till den franska ligan.

- Luka Modric kommer inte att ansluta till oss på USA då vi väntar in bud på honom, sade André Villas-Boas i tisdags efter att Modric varit på Tottenhams träningsanläggning och bett om ursäkt för sitt beteende.

Storsatsande och stenrika PSG har tidigare under sommaren värvat Zlatan Ibrahimovic och Thiago Silva från Milan för cirka 67 miljoner euro. Även Ezequiel Lavezzi har kommit till den franska huvudstaden för 35 miljoner euro.

Om det är Luka Modric, Tottenham, eller båda parterna som får som de vill i slutändan återstar att se. Det är desto mer säkert att den kroatiska landslagsmannen inte lär vara kvar i norra London när transferfönstet stänger.

Oskar Bernövall - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×