Jonas Olsson West Brom Aston Villa - Reuters
 
Fotboll > Premier League

Olsson stannar – efter Rosenbergs ankomst

Olsson stannar – efter Rosenbergs ankomst

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 16/08/2012 kl 15:56
Markus Rosenbergs övergång till West Brom har fått Jonas Olsson att tänka sig en framtid i klubben. ”Vi har en riktigt stark forwardsuppsättning”, säger mittbacken till eurosport.se.
 

Jonas Olsson har tidigare uppgetts vilja lämna West Bromwich Albion och nye lagkamraten Markus Rosenberg har sagt att det är hans uppgift att få försvararen att fortsätta i klubben. Ett övertalningsförsök som verkar ha lyckats.

-. Det ser ut som att jag blir kvar. Jag har lite diskussioner med klubben om en förlängning, men det är inget nytt varken där eller på transferfronten, säger Olsson efter landskampen mot Brasilien (0-3).

I somras placerades Olsson i både Everton och Tottenham av brittisk media. Men WBA-fansen kan trots allt räkna med att mittbacksresen finns på planen i helgens ligapremiär mot Liverpool.

- Jag trivs bra i klubben och ska jag lämna är det för en bättre klubb. Inte hoppa på första bästa erbjudande.

TIPSADE WBA OM ROSENBERG

Olsson säger sig vara lycklig över att få en svensk klubbkamrat och avslöjar att han själv var delaktig i värvningen.

- På ett personligt plan är det jättekul att Mackan är här. Samtidigt, när de (klubbledningen) frågade mig honom såg jag det rent professionellt och jag tror han kommer passa in väldigt bra i vårt spel. Han är en sådan forwardstyp som vi saknat, en boxspelare som gillar att gå i djupled och orkar springa 90 minuter.

29-åringen berömmer dessutom klubbens övriga agerande under transferfönstret.

- Nu har vi fått en riktigt stark forwardsuppsättning. Förutom Mackan har vi lånat (Roman) Lukaku från Chelsea och fått behålla de andra. De är kanske inga Wayne Rooney eller (Robin) van Persie, men vi har det ganska välbesatt nu.

Lennart Sandahl – eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×