liverpool stoke - Reuters
 
Artikel
kommentarer
Fotboll > Premier League

Liverpools kräftgång fortsätter - mållöst hemma mot Stoke

Liverpools kräftgång fortsätter - mållöst hemma mot Stoke

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 07/10/2012 kl 18:27
Liverpool har öppnat säsongen uselt och ligger långt ifrån topplagen. På söndagen lyckades man inte få hål på Stoke som fick med sig 0-0. Martin Skrtel var nära att frälsa Anfield-publiken i slutet, men avslutet träffade stolpen.

Trots säsongens första seger i senaste ligamötet mot Norwich (5-2), skulle det visa sig att Liverpool har fortsatta problem att hitta rätt under nya managern Brendan Rodgers.

Stoke City kom till Anfield med målsättningen att kriga till sig en poäng - vilket de skulle klara utan större bekymmer.

Liverpool hade svårt att forcera det fysiskt starkare motståndet och när domaren blåste av matchen stod det 0-0 på resultattavlan.

Merseyside-laget har blott sex inspelade poäng på sju matcher och får även den här säsongen svårt att nå topplacering i Premier League.

STOLPE UT

De två bästa möjligheterna för Liverpool stod mittbacksparet för med varsin stolpträff.

I den första halvleken var det Daniel Agger som dröjde sig kvar efter en fast situation. Suso lyfte in bollen och Agger fick en tå på den. Asmir Begovic kunde dock pusta ut efter att bollen studsat en gång innan den träffade stolpens utsida.

Luis Suarez försökte och försökte, men var alldeles för ensam att hota Stoke i djupled. Den sista möjligheten kom så i den 90:e minuten när Martin Skrtel fick fram foten - bara för att se bollen flyga längs mållinjen och träffa den bortre stolpen och studsa ut.

Lennart Sandahl - eurosport.se

 

kommentarer