roberto mancini, mario balotelli - Reuters
 
Fotboll > Premier League

Mancini och Balotelli i nytt bråk: "Möjligt att jag knuffade honom"

Mancini och Balotelli i nytt bråk: "Möjligt att jag knuffade honom"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 24/09/2012 kl 12:01
Återigen kommer rapporter om att Mario Balotelli och Manchester City-bossen Roberto Mancini har en dispyt. Den här gången ska Mancini ha knuffat sin landsman genom speltunneln. "Handlade det om att han inte spelade? Antagligen, antagligen, jag vet inte. Jag ska fråga honom i morgon", säger Mancini.
 

Roberto Mancini och anfallaren Mario Balotelli rapporteras ånyo ha råkat i luven på varandra. Detta ska ha skett efter helgens 1-1-match mellan City och Arsenal på Etihad Stadium.

Balotelli byttes in först in i den 85:e minuten och ska efteråt ha argumenterat med Mancini. Denne ska då ha replikerat genom att medelst en hand på forwardens rygg trycka honom genom spelargången.

"MÖJLIGT ATT JAG KNUFFADE HONOM"

Efteråt ville Mancini inte diskutera händelsen närmare, men han medgav att han kommer att prata med Balotelli.

- Jag minns inte att hände något med Mario. Det är möjligt att jag knuffade honom, säger Citys manager enligt Daily Mail.

- Jag minns inte om han frågade mig någonting, men det är oviktigt. Mario kanske tror att det är viktigt. Handlade det om att han inte spelade och byttes in sent? Antagligen, antagligen, jag vet inte. Jag ska fråga honom i morgon.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×