0104 Mancini press conference about Balotelli incident - Eurosport
 
Fotboll > Premier League

Mancini: ”Jag kommer vifta med Uniteds rödvita flagga”

Mancini: ”Jag kommer vifta med Uniteds rödvita flagga”

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 03/02/2013 kl 14:27
Roberto Mancini kommer att hålla på värsta rivalen Manchester United - i Champions League. City-tränaren vill att Alex Fergusons manskap belastas med fler matcher. ”Jag kommer att vifta med Uniteds rödvita flagga”, säger han.
 

För andra året i rad floppade Manchester City i Champions League. Äventyret tog återigen slut i redan i gruppspelet.

Men Manchester har ett annat lag i staden som gick vidare. Och Roberto Mancini hoppas att United går långt. Italienaren säger att han kommer att hålla på värsta rivalen i CL-åttondelarna mot Real Madrid.

Kontroversiellt uttalande? Nej, Mancini har andra motiv än Uniteds lycka. Han hoppas på att ett tätare spelschema för United ska gynna City.

- Vinst mot Real kommer att innebära två matcher till för dem. Jag kommer att åka dit och ge mitt stöd. Jag kommer att vifta med Uniteds rödvita flagga, säger han enligt goal.com.

City är tio poäng efter United inför söndagens match mot Liverpool. Men Mancini tror att hans lag kan komma i kapp och förbi.

- Om vi kunde göra det förra året när vi var åtta poäng efter med sex matcher kvar, då är det inte omöjligt för oss att vända det här på 14 matcher.

City-Liverpool har avspark 17.00 och livekommenteras här på eurosport.se.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×