Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Mancini: ”Jag kommer vifta med Uniteds rödvita flagga”

Roberto Mancini kommer att hålla på värsta rivalen Manchester United - i Champions League. City-tränaren vill att Alex Fergusons manskap belastas med fler matcher. ”Jag kommer att vifta med Uniteds rödvita flagga”, säger han.

 
Mancini: ”Jag kommer vifta med Uniteds rödvita flagga”  - Fotboll - Premier LeagueEurosport
 

För andra året i rad floppade Manchester City i Champions League. Äventyret tog återigen slut i redan i gruppspelet.

Men Manchester har ett annat lag i staden som gick vidare. Och Roberto Mancini hoppas att United går långt. Italienaren säger att han kommer att hålla på värsta rivalen i CL-åttondelarna mot Real Madrid.

Kontroversiellt uttalande? Nej, Mancini har andra motiv än Uniteds lycka. Han hoppas på att ett tätare spelschema för United ska gynna City.

- Vinst mot Real kommer att innebära två matcher till för dem. Jag kommer att åka dit och ge mitt stöd. Jag kommer att vifta med Uniteds rödvita flagga, säger han enligt goal.com.

City är tio poäng efter United inför söndagens match mot Liverpool. Men Mancini tror att hans lag kan komma i kapp och förbi.

- Om vi kunde göra det förra året när vi var åtta poäng efter med sex matcher kvar, då är det inte omöjligt för oss att vända det här på 14 matcher.

City-Liverpool har avspark 17.00 och livekommenteras här på eurosport.se.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil