Roberto Mancini (Reuters) - Reuters
 
Fotboll > Premier League

Mancini om Aston Villas tränare: "Borde hålla käften"

Mancini om Aston Villas tränare: "Borde hålla käften"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 26/09/2012 kl 11:06
Efter gårdagens tidiga Ligacup-exit, 2-4 mot Aston Villa, är Manchester Citys manager Roberto Mancini förbannad. Italienaren, som under matchen hade en het ordväxling med Aston Villas manager Paul Lambert, menar att många av ligans tränare visar bristande respekt.
 

Det var i andra halvlek, efter att Joe Bennett hade tacklat Gareth Barry, som Mancini klagade hos fjärdedomaren. Något som i sin tur ledde till att de båda tränarna hamnade i luven på varandra.

- Jag är trött på de här tränarna, säger Mancini, som under tiden i England varit inblandad i ett antal gräl vid sidlinjen.

- Jag sa ingenting till honom. Det finns en del managers som borde hålla käften.

Reuters

- Utan att röra mina händer frågade jag bara fjärdedomaren om det fanns ett gult kort. Då kom han (Lambert) över till mig.

- Jag pratade ju inte med honom. Jag frågade fjärdedomaren om det var gult kort, eftersom jag tänkte att domaren hade glömt sina kort i omklädningsrummet.

Mancini fördömer Lamberts aktion och menar att det finns flera managers i ligan som uppför sig illa mot just honom.

- Jag är väldigt trött på deras beteende. Ibland kommer de här tränarna till de stora arenorna, men trots att de då får höra allting från motståndarens manager så säger de ingenting.

- När de kommer till (Old) Trafford säger de ingenting. När andra managers pratar om domaren sitter de bara kvar på bänken.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×