Tottenham Hotspur striker Emmanuel Adebayor - Reuters
 
Fotboll > Premier League

Adebayor på charmoffensiv - köper tröjor till Tottenham-fansen

Adebayor på charmoffensiv - köper tröjor till Tottenham-fansen

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/09/2012 kl 10:49
Emmanuel Adebayor har bytt nummer på tröjan. Nu erbjuder togolesen samtliga Tottenham-fans som köpt hans gamla tröja en ny med rätt siffra.
 

Emmanuel Adebayor blev till slut klar för en permanent flytt till Tottenham från Manchester City. Men hittills har säsongen inte varit en succé för varken Spurs eller anfallaren.

Adebayor har begränsats till två inhopp och tränaren Andre Villas-Boas har satt togolesen i hårdträning för att komma ikapp vad spelaren tappade fysiskt under sommarens långdragna förhandlingar.

Förutom bleka insatser har togolesen bytt nummer under säsongen. När Rafael van der Vaart lämnade för Hamburg blev 10:an ledig. Adebayor lade beslag på numret och bytte bort 25 som han fick efter flytten från City.

Men för att göra sig populär hos fansen som i höst köpt hans tröja med den gamla siffran erbjuder sig nu 28-åringen att betala för en ny.

"Till alla fans som köpt min tröja med nummer 25, jag byter ut den gratis. Ta bara den gamla tröjan till Spurs-shoppen vid arenan så byter dem", skriver han på twitter.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×