Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Adebayor på charmoffensiv - köper tröjor till Tottenham-fansen

Emmanuel Adebayor har bytt nummer på tröjan. Nu erbjuder togolesen samtliga Tottenham-fans som köpt hans gamla tröja en ny med rätt siffra.

 
Köper tröjor till fansen - Fotboll - Premier LeagueReuters
 

Emmanuel Adebayor blev till slut klar för en permanent flytt till Tottenham från Manchester City. Men hittills har säsongen inte varit en succé för varken Spurs eller anfallaren.

Adebayor har begränsats till två inhopp och tränaren Andre Villas-Boas har satt togolesen i hårdträning för att komma ikapp vad spelaren tappade fysiskt under sommarens långdragna förhandlingar.

Förutom bleka insatser har togolesen bytt nummer under säsongen. När Rafael van der Vaart lämnade för Hamburg blev 10:an ledig. Adebayor lade beslag på numret och bytte bort 25 som han fick efter flytten från City.

Men för att göra sig populär hos fansen som i höst köpt hans tröja med den gamla siffran erbjuder sig nu 28-åringen att betala för en ny.

"Till alla fans som köpt min tröja med nummer 25, jag byter ut den gratis. Ta bara den gamla tröjan till Spurs-shoppen vid arenan så byter dem", skriver han på twitter.

Tobias Jönsson - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil