Eurosport
 Fleche WallonneTitta nu 
 
 
 
Fotboll - Premier League

Gerrard: "Krävs ett mirakel om Liverpool ska vinna ligan"

Liverpool plockade igår upp säsongens första ligaseger. Nu går lagets lagkapten och stora stjärna Steven Gerrard ut och påstår att det krävs ett mirakel om Pool ska vinna ligan under hans karriär.

 
Gerrard tror inte på Pool - Fotboll - Premier LeagueReuters
 

Liverpool har fått en trög start på årets Premier League-säsong, men fick ändå lite islossning igår när Norwich besegrades på Carrow Road med 5-2. Steven Gerrard går nu ut och påstår att han inte tror Liverpool kommer vinna någon ligatitel under hans karriär.

- Vi kom åtta i fjol. Om den här säsongen går bra och vi har lite tur, kanske vi har en 50-50-chans att sluta topp fyra. Det är att vara realistisk - det är genomförbart. Men även om vi lyckas smyga oss in i topp fyra kommer jag vara 33 när den säsongen är slut. Så det kommer krävas ett mirakel om vi ska vinna titeln innan jag lägger av, säger Gerrard till Sunday Times och medger att Premier League blivit betydligt tuffare på senare år.

- Nu för tiden är det inte bara United och Arsenal, utan City, Chelsea och Tottenham. Newcastle är också på gång. Premier League har blivit mycket svårare att vinna för alla, säger Liverpool-kaptenen.

eurosport.se

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil