Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Villas-Boas inledde med förlust

Newcastle United2 - 1Tottenham Hotspur

Bra spel i perioder, men när 90 minuter var spelade stod André Villas-Boas ändå som förlorare i sin första match som tränare för Spurs. Hatem Ben Arfa blev segerskytt på straff för Newcastle.

 
Förlust för Villas-Boas - Fotboll - Premier LeaguePA Photos
 

André Villas-Boas första match som Tottenham-tränare slutade med förlust. I en jämn tillställning på St. James Park drog hemmalaget Newcastle det längsta strået och vann med uddamålet, 2-1.

Tottenham inledde matchen bäst och var piggast i den första halvleken. Londonlaget lyckades skapa flera lägen och hade även två träffar i ramverket. Men trots bortalagets positiva inledning av matchen så var det Newcastle som tog ledningen i början av den andra halvleken genom Demba Ba.

Den andra halvleken präglades av kamp och mycket spel på mittplanen. I Tottenham var Aaron Lennon den som låg bakom det mesta i anfallsväg, men när kvitteringen väl föll var det Jermain Defoe som stod noterad i målprotokollet.

Glädjen hos bortalaget blev dock kortvarig, då domare Atkinson bara några minuter efter kvitteringe tilldömde hemmalaget en straffspark. Hatem Ben Arfa sköt bollen i mål och fastställde slutresultatet, 2-1, till Newcastle.

Newcastle fick sin tränare Alan Pardew uppvisad på läktaren, men när slutsignalen ljöd var det ändå han som jublade mest.

Siamak Jalali – eurosport.se

Eurosport
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil