Harry Redknapp voiced his anger at QPR's performance in the FA Cup defeat MK Dons - PA Sport
 
Fotboll > Premier League

Efter transferfiaskot - Odemwingie får stöd av Harry Redknapp

Efter transferfiaskot - Odemwingie får stöd av Harry Redknapp

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 03/02/2013 kl 10:33
Peter Odemwingie hånades friskt efter att ha misslyckats med att forcera fram en övergång från West Bromwich till QPR. Nu tar QPR-managern Harry Redknapp anfallaren i försvar. "Det kryllar av spelare som gjort sig skyldiga till saker som är en miljon gånger värre", slår Redknapp fast.
 

Peter Odemwingie åkte till Loftus Road på Deadline Day för att skriva på för QPR. Men anfallaren nekades inträde till arenan. En överenskommelse mellan hans klubb WBA och QPR existerade aldrig och London-klubben ville inte agera "respektlöst".

WBA fördömde senare Odemwingies försök att forcera fram en övergång och kallade beteendet för "totalt oprofessionellt". Anfallaren själv sa att det skett ett missförstånd. Och nu får han stöd - av QPR-managern Harry Redknapp.

- Det kryllar av spelare som gjort sig skyldiga till saker som är en miljon gånger värre än det Peter Odemwingie gjort, skriver Redknapp i sin kolumn i The Sun.

- Men av reaktionerna de två senaste dygnen att döma skulle man aldrig kunna tro det. Jag hoppas verkligen att alla som hackar på honom lägger ner och ger killen lite andrum. För om han är skyldig till något, är det att vara för ärlig.

Managern menar att den tilltänkta transfern kollapsade på grund av en spelare som skulle gå motsatt väg och lånas ut från QPR till West Bromwich. Han säger att affären var på väg att gå i lås och att klubbarna var överens om ett pris.

- Så det var inte orimligt av Peter att hoppa in i bilen och köra till London. Han ville bara försäkra sig om att han var i närheten av London för att slutföra dealen innan deadline. Det skulle ha sett ännu värre ut om affären inte gick i lås för att han inte hunnit fram i tid, skriver Redknapp.

- Det enda som Peter gjorde fel var faktiskt att han åkte direkt till stadion. Hade han parkerat på gatan utanför hade ingen reagerat. Ingen skada skedd, även om det hade varit en besvikelse för alla parter.

Johan Wennerström - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×