Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - Premier League

Dzekos superinhopp frälste City - avgjorde mot Fulham

Fulham1 - 2Manchester City

Edin Dzeko blev inbytt i den 86:e minuten; och avgjorde i den 87:e. Superinhopparens mål betydde att Man City vann med 2-1 mot Fulham.

 
Dzeko frälste City - Fotboll - Premier LeagueReuters
 

Med fem raka tävlingsmatcher utan vinst, och två raka 1-1-matcher i Premier League, så började nog City-tränaren Roberto Mancini misströsta när det stod just 1-1 mot Fulham med fem minuter kvar. Men istället för att ge upp bytte han in Edin Dzeko. Ett beslut, som så många gånger förr, var helt rätt.

Efter att ha stått emot ett segerjagande Manchester City hela andra halvlek så fick Fulhams försvar till slut vika ner sig. Hemmalaget fick inte bort ett inlägg och när bollen nådde Edin Dzeko, i vad som var anfallarens första bollkontakt i matchen, så small det direkt.

Den inhoppande bosniern tänkte inte efter i onödan utan vände om direkt och dunkade upp 2-1-målet i krysset bakom Mark Schwarzer. Ett mycket viktigt mål för Manchester City och så klart ett tungt slag för Fulham som kämpat väl.

I den första halvleken gav Mladen Petric hemmalaget ledningen efter att John Arne Riise fixat en billig straff. Manchester City kvitterade precis innan halvtid genom Serio Agüero.

Fulhams svenske mittfältare Alexander Kacaniklic började matchen på bänken men ersatte målskytten Petric i den 66:e minuten.

Oskar Bernövall - eurosport.se

Eurosport@oskarberno
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil