Manchester City's Joleon Lescott scores the opening goal (PA Sport) - PA Sport
 
Fotboll > Premier League

Lescott målskytt för City - och framspelare för Arsenal

Lescott målskytt för City - och framspelare för Arsenal

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/09/2012 kl 19:08
Joleon Lescott hamnade i fokus när Man City och Arsenal kryssade. City-backen nickade in 1-0 och spelade sen fram till 1-1 - för Arsenal.
 

Det var en jämn match som utspelade sig på ett blött Etihad Stadium under söndagen. Både Manchester City och Arsenal kom in i matchen som obesegrade i Premier League och det var Joleon Lescott som såg till att de även lämnade som det.

Manchester Citys mittback nickade in 1-0 i slutet av första halvlek. På en hörna kom Arsenals målvakt Mannone ut och hängde tvätt - Lescott vann sin nickduell och borrade in ledningsmålet i nätet.

När Arsenal fick en hörna i den 82:a minuten skulle Lescott spela en av huvudrollerna igen.

Hörnan dök ner mitt i straffområdet och Lescott försökte rensa ut den från straffområdet. Bollen stannade dock på Laurent Koscielny. Försvarskollegan i Arsenal tog vara på gratisläget och dunkade in den sena kvitteringen bakom Joe Hart.

Arsenal firade som att de vunnit och när Arsene Wenger sedan gjorde ett defensivt byte så blev det uppenbart att Londonlaget var nöjda med en poäng.

Närmast ett vinstmål efter kvitteringen var Manchester City. Mannone tvingades till en riktigt bra räddning då Kompany slog till med en fantastisk cykelspark i den 84:e minuten.

Oskar Bernövall - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×