Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
 
Fotboll - Premier League

Chelsea på värvarstråk - efterlängtade yttern klar

Chelseas manager Roberto Di Matteo fortsätter att shoppa loss. På fredagskvällen blev Wigans stjärnskott Victor Moses officiellt klar för klubben.

 
Chelsea värvar Moses - Fotboll - Premier LeaguePA Photos
 

Victor Moses gjorde succé i Wigan förra säsongen. Med sina sex mål och sex assists var den 21-årige nigerianen en av anledningarna att "Latics" klarade Premier League-kontraktet. En av de som fick upp ögonen på vänsterkantsspringaren var Chelseas manager Roberto Di Matteo - och nu har italienaren fått sin vilja igenom.

Victor Moses är en Chelseaspelare.

Den segdragna affären har ryktats vara på gång under hela sommaren, men först nu, en vecka innan transferdeadline, är övergången i hamn. Hur mycket Chelsea betalar för Moses är inte officiellt, men engelska medier spekulerar i en summa strax under 100 miljoner svenska kronor.

"Chelsea är överlyckliga som kan presentera köpet av Victor Moses", skrev klubben på sin hemsida sent på fredagskvällen efter att den 21-årige Moses läkarundersökts.

Moses är Chelseas andra fredagsförvärv. Tidigare under dagen värvade klubben spanske OS-landslagsmannen Cesar Azpilicueta från Ligue 1-laget Marseille.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil