balotelli - Eurosport
 
Fotboll > Premier League

Balotellis nya rekord - på Linekers bar

Balotellis nya rekord - på Linekers bar

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/07/2012 kl 13:14
Livsnjutaren Mario Balotelli är på Ibiza och härjar. På en bar, som ägs av Gary Linekers bror, satte han ett nytt spenderingsrekord. Notan som Manchester City-stjärnan stod för var den dyraste på 25 år.
 

Tårarna från finalförlusten mot Spanien i EM är sedan länge torkade från Mario Balotellis kind. 21-åringen har istället njutit av ledigheten och vilket bättre ställe för en ung stjärna med mycket pengar att åka till än Ibiza.

På en populär bar som ägs av ingen mindre än förre storspelaren Gary Linekers bror Wayne så hade Balotelli spenderarbyxorna på. Baren är sedan tidigare populär bland unga fotbollsspelare, Joe Hart, Andy Carroll och Danny Welbeck har varit där tidigare under sommaren, men ingen har varit lika frikostig som italienaren.

Wayne Lineker delade med sig av festen på twitter. Bland annat dök det upp en bild på superduon där Balotelli hade en keps med ordet "fuck" tryckt med stora bokstäver.

- Galet natt igår på Linikers Ibiza med Mario Balotelli. Hans nota var den största någonsin under de 25 år som Linekers funnits, twittrade den lycklige ägaren Wayne Lineker.

Från den dyraste delen av VIP-avdelningen, som Balotelli bokat, fick vi även veta att Mario inte hade någon koll på vem Gary Lineker är. "OMG", var Linekers kommentar om det.

Det är med ett förmodat tungt huvud som Mario Balotelli under måndagen reser hem till Manchester för att starta förberedelserna för en ny säsong.

Oskar Bernövall - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×