Gareth Bale, 2012 (Reuters) - Reuters
 
Artikel
kommentarer
Fotboll > Premier League

Bale vill utomlands: "Något jag vill uppleva"

Bale vill utomlands: "Något jag vill uppleva"

Av Eurosport
I den här artikeln
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 29/09/2012 kl 12:03
Gareth Bale skrev i somras på ett fyraårskontrakt med Tottenham och satte effektivt stopp på alla transferspekulationer. Men walesaren lämnar ändå dörren för en utlandsflytt på glänt. "Det är något jag vill uppleva", säger Bale till The Guardian.

Gareth Bale är den starkast lysande stjärnan i Tottenham och har länge kopplats samman med övergångar till storklubbar som Real Madrid och Barcelona. I somras signerade dock walesaren ett nytt kontrakt med Tottenham, som håller honom i Londonklubben i ytterligare fyra år, och han dödade därmed spekulationerna om en utlandsflytt. Åtminstone tillfälligt. Nu går Bale ut och berättar att han fortfarande har blicken fäst på en flytt utomlands.

- Jag skulle aldrig vara rädd för att flytta. Det är något jag vill uppleva. Det ligger i framtiden, men om något dyker upp skulle jag självklart titta på det med intresse, säger Bale till The Guardian.

Bale passar även på att prata om nye managern Andre Villas-Boas och miljön som råder i klubben.

- Om det är något problem eller om någonting inte känns rätt står hans dörr alltid öppen. Han vill att vi ska arbeta på det sättet - tillsammans, både spelare och ledare. Om vi har ett problem kan vi alltid dela med oss av våra idéer till honom så tar han det vidare till styrelsen.

eurosport.se

 

kommentarer