Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
10/11/2012 - 16:00 | Premier League - Omgång 11 | Arena : Emirates Stadium | Domare : Phil Dowd

Arsenal11' O.Giroud23' L.Podolski69' O.Giroud3 - 3
Avslutat
Fulham29' D.Berbatov40' A.Kacaniklic67' D.Berbatov(str.)

ArsenalFulham
 
 
 
 
 0'
0'90'45'
              
 
  live  Statistics  Lag  Reaktioner
Höjdpunkter 
 
Uppdatera 
SLUT

Det var det sista som hände i den här matchen. Och vilken galen avslutning det var, straffen var korrekt dömd och man får inte en bättre chans att avgöra än så där, Mikel Arteta. Sett till hur matchen såg ut kanske hemmalaget borde ha vunnit men Fulham ska absolut inte be om ursäkt för poängen. Jag tackar med dessa ord för uppmärksamheten och råder er att inom kort läsa mer om matchen här på eurosport.se. På återseende!

 

SPANJOREN SLÅR DEN HÅRT, LÅGT UT MOT VÄNSTERSTOLPEN MEN SCHWARZER LÄSER AVSLUTET!!!

-

SCHWARZER RÄDDAR STRAFFEN FRÅN ARTETA!!!!

90

STRAFF FÖR ARSENAL!!! ARSHAVIN SLÅR IN ETT INLÄGG SOM RIETHER FÅR EN ONATURLIG HAND PÅ !!

90+3

Ny hörna för Arsenal som är det lag som pressar för ett vinstmål nu.

90+2

Vi har fyra minuters stopptid.

90+1

Sidwell och Schwarzer i missförstånd skapar hörna för Arsenal.

90

Sagna slår in ett inlägg mot en ren Giroud vid straffpunkten, riktningen på fransmannens nick är dock inte tillräckligt bra.

88

Hengeland går upp och nickar på en vänsterhörna. Bollen går någon decimeter utanför stolpen.

87

Den här matchen har ytterligare ett mål i sig - sådan är känslan.

86

Byte även i Fulham, Dejagah går ut, Jol slänger in Duff.

85

Byte i Arsenal, Walcott går ut efter ett gott dagsverke, Andreij Arshavin kommer in för hemmalaget.

-

@ander_sson Tackar, bra att du faktakollar. Underbart att ni är med mig!

79

Giroud med en mycket fin prestation! Fransmannen vänder bort Sidwell som ligger som en ryggsäck på honom, tar ett par steg framåt i djupled och avslutar med ett hårt och pressat skott som Schwarzer tippar till hörna.

77

Cazorla hittar så när fram till Walcott i djupled när Arsenal får en omställning.

76

Byte i Arsenal: Oxlade-Chamberlain kommer in i stället för Podolski.

75

Berbatov spelas fram i djupled och kommer lite ur vinkel när han ska avsluta, Vermaelen hinner fram för att blocka till hörna.

73

Matchen är helt jämn nu. Fulham är inte nöjt med en poäng och fortsätter att anfalla.

-

Målet: hemmalaget svarar direkt, Giroud får en fin stickare som friställer honom, det första skottet tar i stolpen och bollen går ut till höger där Walcott dyker upp och slår in bollen i straffområdet där fransmannen dröjt sig kvar, nickavslutet sitter vid Schwarzers bortre stolpe.

69

ARSENAL KVITTERAR TILL 3-3!!!!! GIROUD GÖR DET IGEN FÖR ARSENAL!!!

-

Målet: Berbatov gör det förträffligt snyggt när han slow motion-vandrar fram emot bollen, pausar i steget, vilket får Mannone att hamna på fel ben, och sedan, hårt placerar bollen lågt ute vid stolpen.

66

MÅÅÅÅÅÅ!! BERBATOV!!! 3-2 FULHAM!!!

66

STRAFF FÖR FULHAM!!! ARTETA VÄLTER OMKULL RUIZ!!!

64

Kacaniklic snurrar aktivt på vänsterkanten och får med sig inkastet på den offensiva tredjedelen.

62

Walcott får ett par meter att löpa på, kommer in i straffområdet och avslutar från en högervinkel, skottet tar på en Fulhamback och går till hörna.

61

Och det ser väldigt mycket ut som att det är Phil Dowd som dömer matchen och inte Andre Marriner, som mina uppgifter först gjorde gällande.

59

Fulham har en farlig chans när bollen spelas in lågt från kanten. Arsenal kontrar. I tumultet som sedan uppstår när Fulham bryter anfallet varnas både Ramsey och Sidwell och Arsenal har en frispark i fint läge tio meter utanför Fulhams straffområde.

57

Innan bytet hade Walcott en fin aktion då han kobinerade sig fram i djupled och avslutade med att skjuta, skottet gick någon meter utanför Schwarzers högra kryss

54

Det var det sista Coquelin gjorde. Han går ut för att byta med Aaron Ramsey.

53

På högerkanten spelar Sagna fram Coquelin som försöker tvåstegsfinta sig förbi två Fulhamförsvarare. Det klarar Coquelin inte av. Fulham-försvaret rensar.

51

NÄRA 3-2 FÖR ARSENAL!! Högerinlägget från Walcott snuddar vid Girouds hjässa. Hade fransmannen träffat bollen hade det varit ledningsmålet för Arsenal.

49

Kacaniklic blir framspelad längs vänsterkanten men svensken är offside.

47

Fulham fortsätter med att giftigt kombinera sig fram på kanterna. Den här gången blockas Sidwells inläggsförsök från högerkanten.

45

Vi är i gång med halvlek nummer två!

 

Den är första halvleken är där slut och det är en svängig matchbild där Fulham har mindre av bollen - 36 procent mot Arsenals 64 - men där bortalaget är mycket mer effektiva när de väl går till anfall. Sett till chanserna så är 2-2 ett rättvist resultat. Jag är tillbaka om en kvart när den andra halvleken startar.

45+1

Arsenal trycker på för ett ledningsmål innan halvleken är slut men Fulham kontrar giftigt. Bortalaget skapar en hörna sedan Berbatov så när lyckats klackskarva in 3-2 efter ett lågt vänsterinspel.

43

Det var ett fint avslut av svensken som har varit en injektion sedan han kom in. Fulham har dock hotat Arsenals backlinje under hela halvleken. 2-2 är varken oväntat eller oförtjänt.

-

Målet: Berbatov blir framspelad i djupet till höger inne i Arsenals straffområde, bulgaren lyfter in bollen snett-bakåt där Kacaklinic kommer farande och nicktsyr in 2-2 i Mannones bortre hörn.

38

MÅÅÅÅÅL!!!!! 2-2 KACANIKLIC KVITTERAR FÖR FULHAM!!!

36

Sidwell försöker sig på en stickare mot Berbatov, lyftningen över Arsenals backlinje är dock för okänsligt slagen och Mannone kan ta hand om bollen.

33

Ruiz skickar in en inåtskruvad frispark från högerkanten som nickas bort av Cazorla.

32

Schwarzer får ett tillbakaspel och är väldigt seg med att slå bort bollen. Giroud hinner så när fram för att bryta passningen.

-

Målet: Fulham får en högerhörna som slås inåtskruvad mot straffpunkten, en hel hög av spelare går upp för att nicka men alla missar utom Berbatov som står perfekt placerad i mitten av klungan. Bulgaren styr behärskat ner bollen i marken innan den studsar in bakom Mannone.

28

MÅÅÅÅL!!!!! 2-1 FULHAM LEVER!! DIMITAR BERBATOV MED NICKAVSLUTET!!!

27

Det var alltså Alexander Kacaniklic som blev inbytt när Richardson klev av för en stund sedan.

-

@linuspoelinjen Helt rätt. En rejält stökig felskrivning av mig där. Stabilt att du håller koll på mig.

-

Målet: Arteta blir framspelad i djupet till höger inne i Fulhams straffområde, spanjoren tar sig ner mot den förlängda mållinjen och spelar snett-inåt-bakåt, där dyker Podolski upp mellan Fulhams mittbackar och avslutar på ett tillslag. Schwarzer kan inget göra på den bollen.

22

MÅÅÅÅL!!! ARSENAL UTÖKAR LEDNINGEN!!!! LUKAS PODOLSKI!!!

21

Kieran Richardsson sträcker sig i en löpduell och tvingas till byte. In kommer den svenske landslagsmannen Alexander Kacaniklic.

19

Arteta försöker hitta Cazorla i djupledute på vänsterkanten men Hangeland är med på noterna och slår undan till inkast.

17

Boll i djupled mot Dejagah som Sagna fläker sig akrobatiskt mot och lyckas styra undan till inkast.

15

Fulham tar hand om bollinnehavet direkt efter avsparken. De ser inte nedslagna ut efter att ha hamnat i 1-0-underläge. Mittfältarna försöker ständigt hitta Berbatov i den tomma ytan bakom Arsenals mittfält.

-

Målet: Hörnan slås in från höger och fransmannen kommer perfekt i en "Janne Eriksson"-löpning och nickstångar in ledningsmålet i närheten av det närmsta krysset. Schwarzer är på bollen men Fulham-målvakten kan bara styra den vidare upp i det egna nättaket.

10

MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!! 1-0 ARSENAL!!! OLIVER GIROUD MED AVSLUTET!!!

8

Inspel i djupled i straffområdet mot Walcott som slår in bollen som täcks av Riise till hörna.

6

Frispark för Walcott ute på högerkanten när han försöker runda Riise som tar livtag på engelsmannen.

4

Farligt direkt när bollen landar fint för Ruiz utanför Arsenals straffområde! Skottet tar på Mertesacker som fläker sig för att täcka och bollen går ut till hörna

2

Fulham visar direkt att de inte kommer till Emirates för att bara känna in atmosfären. "The Whites" rullar självsäkert bollen ända till dess att Berbatov står offside när passningen slås emot honom.

1

Och matchen är i gång ... där! Hemmalaget med avsparken.

15:58

Eftermiddagens rättsskipare heter Andre Marriner. Dags för avspark om ett par minuter.

15:55

Fulham ställer upp enligt följande: Schwarzer - Riether - Hughes - Hangeland (C) - Riise - Richards - Baird - Sidwell - Dejagah- Ruiz - Berbatov

15:50

Ni ska få laguppställningarna och som ni även kan se i grafiken under mig ställer hemmalaget upp med följande elva: Mannone - Sagna – Mertesacker – Koscielny – Vermaelen - Coquelin – Arteta - Walcott – Cazorla – Podolski - Giroud

15:48

Det är inte tu tal om att hemmalaget är i stort behov av en vinst i dag. Efter förlusten mot Man United och ett tappat 2–0-läge mot Schalke i Champions League behöver Wengers mannar vind i seglen, eller rättare sagt, tre poäng, för att inte förlora avståndet till topplagen.

15:41

Vi kan förvänta oss en jämn matchbild på Emirates om liten en stund. Båda lagen har som sagt 15 inspelade poäng. Fulham är så här långt in på säsongen ett av ligans målgladaste lag med 21 fullträffar. Arsenal, som har inte lyckats täcka upp för Manchester United-flyktade Robin van Persies målproduktion, har endast mäktat md 15 kassar framåt.

15:32

Fulham har plusstatistik på Arsenal om man ser till förra säsongens två möten. Matchen på Emirates Stadium slutade 1-1, målskyttar då var John-Arne Riise och Thomas Vermaelen. På Craven Cottage vann Fulham med 2-1 efter att Bobby Zamora avgjort med minuter kvar av matchen.

15:18

Fulham har så här långt in på säsongen plockat 15 poäng, och det är lika många poäng som "The Gunners". Martin Jols mannar hoppas åtminstone kunna plocka en poäng på Emirates i dag. Truppen är skadefri så när som på Simon Davies. Mahamadou Diarra har varit osäker start men det ser ut som om han kommer att vara spelbar i eftermiddag.

15:10

London-kollegorna Fulham kommer till dagens möte med två oavgjorda matcher i bagaget, 2-2 senast mot Everton, och dessförinnan 3-3 mot Reading.

15:08

Arsène Wenger har inga nya skador att ta hänsyn till inför dagens match. Sedan tidigare är Gervinho, Tomas Rosicky, Abou Diaby, Lukas Fabianski, Wojciech Szczesny, Kieran Gibbs, Alex Oxlade-Chamberlain och Aaron Ramsey borta. Vi kan också lägga till Jack Wilshere på frånvarolistan. Wilshere är avstängd efter att ha fått syna det röda kortet i mötet med Manchester United.

14:58

Det är alltså dags för Londonderby och hemmalaget, som kommer från ett 2-2-resultat i Champions League-bataljen med Schalke 04 i veckan, hoppas kunna bygga vidare på den poäng de tog i Tyskland med en seger hemma mot Fulham i eftermiddag.

14:28

Välkomna till eurosport.se:s livekommentering av Premier League-mötet mellan Arsenal och Fulham. Matchen börjar klockan 16:00 och bakom tangenterna sitter Ola Myhrman.

 
 

Match player lineup

ArsenalFulham
Arteta
Arteta 
Podolski
Podolski
Mertesacker
Mertesacker 
Koscielny
Koscielny 
Walcott
Walcott
Giroud
Giroud
Mannone
Mannone 
Coquelin
Coquelin
Vermaelen
Vermaelen 
Sagna
Sagna 
Cazorla
Cazorla 
Schwarzer
Schwarzer 
Hughes
Hughes 
Berbatov
Berbatov
Hangeland
Hangeland 
Richardson
Richardson
Riether
Riether 
Baird
Baird
Dejagah
Dejagah
Ruiz
Ruiz 
Riise
Riise 
Sidwell
Sidwell
Avbytare
 • Marouane Chamakh 
 • Andrei Arshavin
 •  André Santos 
 • Aaron Ramsey
 • Wojciech Szczesny 
 • Alex Oxlade-Chamberlain
 • Carl Jenkinson 
 • Damien Duff
 •  Giorgios Karagounis
 •  Mladen Petric
 •  Hugo Rodallega
 •  David Stockdale
 •  Philippe Senderos
 • Alexander Kacaniklic
 
 
Coachs
 • Arsène Wenger 
 •  Martin Jol
 
 
 
 
x

Senaste mötena

Arsenal
Fulham
2 V. 1
2 Oavgjort
02/01/2012Fulham2 - 1Arsenal
26/11/2011Arsenal1 - 1Fulham
22/05/2011Fulham2 - 2Arsenal
04/12/2010Arsenal2 - 1Fulham
09/05/2010Arsenal4 - 0Fulham

Senaste matcherna

Win
förlora
Lottning
 
2
Win
2
förlora
1
Lottning
Schalke 042 - 2Arsenal
Manchester United2 - 1Arsenal
Arsenal7 - 5Reading
Arsenal1 - 0Queens Park Rangers
Schalke 042 - 0Arsenal
 
1
Win
1
förlora
3
Lottning
Fulham2 - 2Everton
Reading3 - 3Fulham
Fulham1 - 0Aston Villa
Southampton2 - 2Fulham
Manchester City2 - 1Fulham

Kommande matcher

Arsenal
Montpellier HSC
21/11/2012
Aston Villa
24/11/2012
Fulham
Sunderland
18/11/2012
Stoke City
24/11/2012
Chelsea
28/11/2012

Matchfakta

Matchens bästa spelare

Matchens snackisar

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil