Daniel Agger Liverpool - DPPI
 
Fotboll > Premier League

Rodgers fruktar det värsta: Säsongen i fara för Agger

Rodgers fruktar det värsta: Säsongen i fara för Agger

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 24/09/2012 kl 11:36
Blott två inspelade poäng och på nedflyttningsplats. Och nu fruktar Brendan Rodgers att Daniel Agger kan missa resten av säsongen. "Det såg inte bra ut", säger han.
 

Daniel Agger skadade sig i upprinnelsen till vad som blev den matchavgörande straffen för Manchester United. Dansken kolliderade med Glen Johnson och tvingades efter flera minuters behandling på plan till slut lämna planen på bår.

Det är oklart hur allvarlig mittbackens knäskada är, men Brendan Rodgers fruktar att spelaren kan missa resten av säsongen.

- Det såg inte bra ut med hans knä. Några av läkarna sa att han kanske har problem med ett sidoledband, men vi får undersöka vidare de närmaste 24 timmarna och se igen i morgon, sa han efter söndagens 1-2-förlust, säger Rodgers enligt goal.com.

Nämnde Johnson missade tre månaders spel med en liknande skada 2009/2010. United back Nemanja Vidic var borta resten av säsongen för en skada han drabbades av i december förra året som inledningsvis befarades vara en skada på sidoledbandet, men senare visade undersökningar att han drabbats av farligare skada på korsbandet.

En allvarlig skada på Agger skulle vara ett tungt avbräck för Liverpool. Laget har bara spelat in två poäng på fem matcher och ligger på nedflyttningsplats i Premier League.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×