John Guidetti Sverige mot Kroatien - Scanpix
 
Fotboll > Premier League

Guidetti: Citys bänk uteslutet

Guidetti: Citys bänk uteslutet

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 23/03/2012 kl 10:32
John Guidetti vill slåss om en startplats i Manchester City. Om inte det är möjligt så vill han vidare till någon annan klubb. "Om jag inte kan spela i City - jag är ju en ung pojke - så måste jag spela någon annanstans", säger han till Daily Mail.
 

Svensk fotbolls golden boy, John Guidetti, öser in mål i Feyenoord och förutom att skapa uppmärksamhet i Holland och Sverige börjar fotbollsfans i England att få upp ögonen för den 19-årige målsprutan. De kan snart få vänja sig vid att se honom på nära håll. Guidetti vill tillbaka till Manchester City som lånat ut honom till Holland.

Anfallsbesättningen i Premier League-ledarna är dock full av tunga namn som Sergio Agüero, Edin Dzeko och Mario Balotelli.

- Jag vet inte vad City tänker men jag vill spela fotboll. Om jag inte kan spela i City - jag är ju en ung pojke - så vill jag spela någon annanstans. Om jag ska få chansen i City måste jag hålla samma nivå som de andra killarna. Om jag får nummer 68 så har jag ingen chans att få spela, säger han till Daily Mail.

Att sitta på bänken i ett topplag är fullständigt uteslutet. Om så blir fallet kommer Guidetti att försöka hitta en ny klubb.

- Jag får se vad som dyker upp. Kanske får jag en chans att gå till ett stort lag som ger mig nummer nio eller tio och säger "ok, vi är redo att betala dig såhär mycket". Jag bryr mig inte om pengarna men i fotboll visar det dig hur långt du kommit. Det säger "såhär mycket tror vi på dig". Jag vill åt den chansen. Jag vill inte bli reserv i City. Jag kan inte. Jag måste vara ärlig. Jag kan inte ljuga.

Henric Larsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×