Queens Park Rangers' Joey Barton, right, leaves the field after being sent off by referee Mike Dean during their English Premier League soccer match against Manchester City at the Etihad Stadium, Manchester, England, Sunday May 13, 2012. - Scanpix
 
Fotboll > Premier League

Skandalspelaren Barton utvisad - då sparkade han på Agüero

Skandalspelaren Barton utvisad - då sparkade han på Agüero

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 13/05/2012 kl 18:11
QPR hade gjort 1-1 på titeljagande City. Då slog Joey Barton till Carlos Tévez och blev utvisad. Men matchen var inte förlorad. Strax efteråt gjorde QPR 2-1.
 

Det var efter en knapp timme spelad i matchen mellan Manchester City och som Joey Barton slog till Carlos Tévez utanför spelet.

Den assisterande domaren såg var som hände och den ökände Barton fick rött kort. Men det tog inte slut där. I den uppretade situationen efteråt sparkade han sedan på Sergio Agüero.

Det borde ha sänkt QPR - som behövde poäng för att undvika nedflyttning. Istället gjorde Jamie Mackie 2-1. Men laget lyckades inte hålla undan i vad som måste ha varit en av de mest dramatiska avgörande omgångarna i en stor liga någonsin. På stopptid gjorde City de två mål som behövdes för att vinna titeln.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×