Imago
 
Fotboll > Övrig fotboll

Felix Magro hatad i Schweiz

Felix Magro hatad i Schweiz

Av Eurosport
Av Eurosport - Den 07/04/2009 kl 11:20
Den förre Norrköpingsspelaren Felix Magro upplever just nu ett helvete i Schweiz. Hans klubblag Grasshoppers har haft en mardrömssäsong och Magro är hatad av fansen.
 

Efter några säsonger i Sverige med spel i Landskrona, Djurgården och Norrköping återvände Felix Magro till Schweiz i februari i år. Mittfältaren skrev på ett kontrakt för Grasshoppers, som han spelade för innan han värvades av Landskrona.

Men återkomsten till den schweiziska ligan har varit allt annat än rolig. Magro, som även representerat FC Zürich, FC Basel och Lugano i Schweiz, har blivit mottagen med hat från Grasshoppers supportrar. Efter helgens match mot Vaduz fick han ta emot en öldusch rakt i ansiktet från sina egna fans.

- Det är bara några som är emot mig. Detta har förmodligen att göra med att jag tidigare spelat för FC Zürich och Basel, säger Felix Magro till den schweiziska tidningen Blick.

Incidenten inträffade efter slutsignalen i 2-2-matchen mot Vaduz då spelarna skulle tacka av fansen som rest med laget till Liechtenstein. Supportrarna var inte nöjda med resultat och stormade planen för att konfrontera spelarna och det slutade med att en supporter bland annat kastade en öl i ansiktet på Magro.

Oroligheterna gör att Grasshoppers funderar på att spela inför tomma läktare i nästa ligamatch på hemmaplan.

Fredrik Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×