Eurosport
 Bundesliga = fotbollsfestTitta nu 
 
 
Fotboll

Hamrén satsar på bänkad Berg och matchotränad Olsson

Erik Hamrén kompletterar sin landslagstrupp med vänsterbacken Martin Olsson och anfallaren Marcus Berg. Olsson har haft problem med en ljumske och ännu inte spelat någon match innevarande säsong. Berg fick hoppa in 20 minuter i Hamburgs senaste match.

 
Olsson och Berg kallas in - FotbollEurosport
 

På torsdag spelar Sverige mot Kina i Helsingborg i en träningslandskamp. Där och då inleds landslagshösten på allvar. Fem dagar senare, den 11 september, möter Sverige Kazakstan i den första VM-kvalmatchen på Swedbank Stadion i Malmö.

Nyligen tog Erik Hamrén ut sin trupp till de två matcherna, men det var bara 18 man i den truppen.

- Jag kommer att komplettera den här truppen inför matchen senare, med minst två spelare. Det beror lite på att vi har några spelare som har varit skadade och som nyss har kommit igång. Det finns ett antal matcher den här veckan som kommer som jag vill avvakta. Ni vet vilka som har varit borta så jag behöver inte gå in på det, sa förbundskaptenen då.

En spelare han syftade på var Kim Källström, men uppenbarligen är mittfältaren inte okej ännu efter sin lårskada för när truppen nu kompletteras är det en anfallare och en försvarare som ansluter. Marcus Berg, som fick 20 minuters spel i Hamburgs förlustmatch mot Werder Bremen (0-2) senast i ligan och Blackburns vänsterback Martin Olsson.

Försvararen har ännu inte gjort ligadebut för säsongen. En ljumskskada har stört honom.

Berg spelade från start på topp i träningslandskampen mot Brasilien. Nu kan det bli speltid igen för den givne anfallsstjärnan, Zlatan Ibrahimovic känner fortfarande av sin fot.

- Jag är inte hundra procent just nu, det var en viktig match i dag så därför spelade jag, sa han till kvällstidningarna efter Paris Saint Germains seger mot Lille på söndagskvällen där han gjorde två mål.

Daniel Sjöberg - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil