Neymar red card - Eurosport
 
Fotboll

TV: Raseri efter Neymars röda kort: "Han måste lämna landet"

TV: Raseri efter Neymars röda kort: "Han måste lämna landet"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 01/10/2012 kl 16:45
Brasilianske superstjärnan Neymar såg rött när hans Santos 1-1-kryssade mot Gremio. Efter matchen gick tränaren Muricy Ramalho verbal bärsärk.
 

Neymar gör inte bara snygga mål och får kameror i huvudet. Den brasilianske 20-åringen har även hett temperament. I alla fall för hett för domaren i matchen mellan Santos och Gremio (1-1) på söndagskvällen.

Tidigt i den andra halvleken snackade Neymar till sig sin första varning för kvällen. Något som supertalangen tyckte var på tok för hårt.

- Han måste ha lite sunt förnuft, klagar Neymar för tidningen Globo Elsporte.

- Jag hade inte pratat med honom på hela matchen. Jag påtalade bara den här incidenten, så gav han mig gult. Jag sa åt honom att om de slog på mig men jag höll mig på benen så kunde han ge dem gult kort senare. Men han varnade mig och sa åt mig att hålla klaffen.

Efter att Neymar lite senare åkt på sin andra varning rann sinnet över även hos tränaren Muricy Ramalho.

- Han (domaren) spårade ur, dundrar Ramalho.

- Vid den första varningen sa han att Neymar gnällde... Men den andra?

- De sparkade på Neymar hela matchen och han gjorde ingenting. De säger att han filmade, men han gjorde ingenting utan bara fortsatte ta emot smällar. Domaren överreagerade och det skadade oss. Det är irriterande att Neymar bedöms på det här viset. Han måste lämna landet, det finns ingen tvekan.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×