2013 Ligue 1 PSG Toulouse Zlatan Ibrahimovic - AFP
 
Artikel
kommentarer
Fotboll > Ligue 1

Zlatan: "Viktigt med första hemmasegern"

Zlatan: "Viktigt med första hemmasegern"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 15/09/2012 kl 11:17
Eurosport träffade Zlatan Ibrahimovic efter 2-0-segern mot Toulouse. "Om vi kan fortsätta så här kommer vi att bli mycket bra", säger svensken till kanalen. Se intervjun i artikeln!

Efter en trög inledning med två kryss har tog PSG sin andra raka seger på fredagskvällen. Vinsten var den första på hemmaplan men Zlatan Ibrahimovic sinne för mål som vanligt. Femte fullträffen för säsongen spikade slutresultatet mot Toulouse till 2-0.

- Det var väldigt viktigt, vår första hemmaseger. Vi kryssade i början av säsongen,det var viktigt att vi inte förlorade då, men nu har vi två raka segrar. Om vi kan fortsätta så här kommer vi att bli mycket bra, säger han till Eurosport.

- Vi var mer stabila i dag. Först matchen efter landslagsuppehåll är aldrig lätt. Många spelare kommer tillbaka från sina landslag. Vi var lite trötta i dag för att vi spelade match för 2-3 dagar sedan.

På tisdag väntar Champions League. Dynamo Kiev står för motståndet.

- Nu har vi match var tredje dag och om vi kan fortsätta att vinna kommer det att bli lättare för oss de kommande månaderna. Det känns bra.

SE HELA INTERVJUN HÄR!

Tobias Jönsson - eurosport.se

 

kommentarer