NKoulou ibrahimovic - Imago
 
Fotboll > Ligue 1

Zlatan imponerade inte på OM-försvaret: "Undviker dueller"

Zlatan imponerade inte på OM-försvaret: "Undviker dueller"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 08/10/2012 kl 20:05
Trots två pärlor till mål var Marseilleförsvararna nöjda med hur de hanterade Zlatan Ibrahimovic i stormötet mellan PSG och OM. "Han var inte lysande", säger Rod Fanni.
 

Zlatan Ibrahimovic sa i en intervju i Téléfoot inför matchen mot Olympique Marseille att han aldrig hade hört talas om OM-försvararen Nicolas N'Koulou. På söndagskvällen fick svensken bekanta sig med den 22-årige kamerunske försvararen, som markerade Zlatan när svensken gjorde sitt första mål.

Utöver det imponerade Zlatan inte särskilt på Marseillespelarna.

- Jag hälsade på honom i början, som en normal spelare. Och nu hoppas jag att han vet vem jag är. Jag spelade mot Ronaldinho i OS och han var bättre än Zlatan, säger N'Koulou till L'Équipe.

Trots två mål var försvararna nöjda med hur de stoppade svensken.

- Han var inte lysande. Vi tog hand om honom bra. Jag väntade mig en mer intensiv fysisk duell från honom. Han går inte in i duellerna, han sjunker ner i planen mycket. Det var kanske hans anti-Rod-plan, säger Rod Fanni och skrattar.

Precis som Zlatan gjorde Marseilles André-Pierre Gignac två mål i matchen.

- Han gjorde det bättre än Ibrahimovic. Han är verkligen i en bra period, säger Fanni.

- Parisarna blev André-Pierre-iserade! Säger mittfältaren Benoît Cheyrou, som före matchen hade lovat att köpa en Big Mac till Gignac om han gjorde mål.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×