Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
Fotboll - Ligue 1

Zlatans PSG-succé fortsätter - sänkte Bastia med två mål

SC Bastia0 - 4Paris Saint-Germain

Zlatan Ibrahimovics PSG-succé fortsätter. Mot Bastia blev det två mål och en assist för svensken.

 
Två mål av Zlatan - Fotboll - Ligue 1AFP
 

PSG hade greppet om matchen från allra första spark, även om Bastia lyckades hota det favorittippade huvudstadslaget flera gånger.

Det var ändå PSG:s match från början till slut. Bastia spelade hårt och fult under långa stunder, och domaren utdelade sammanlagt sex gula kort. Det blåklädda hemmalaget gjorde sitt bästa för att sätta mental press på PSG-spelarna och i synnerhet Zlatan, men det gav ingen utdelning ikväll.

PSG tog ledningen tidigt i matchen genom Jeremy Ménez, efter framspelning av Zlatan. 2-0-målet gjorde svensken själv strax innan halvtidsvilan. Där och då avgjordes matchen.

Bastia kom ut som ett nytt lag i den andra halvleken, och matchtempot höjdes en aning. Det hjälpte emellertid inte då PSG enkelt utökade sin ledning till 3-0. Slutresultatet 4-0 fastställdes av Zlatan i den 90:e matchminuten.

- Jag spelar bättre och bättre. Mot Kiev var jag trött, men jag blir bättre i varje match. När laget spelar bra, då spelar jag bra, säger Ibrahimovic till Canal Plus.

PSG parkerar i och med kvällens resultat på en tredjeplats i Ligue 1 med tolv inspelade poäng på sex matcher. Zlatan har stått för sju av PSG:s mål på de inledande sex omgångarna.

Siamak Jalali - eurosport.se

 
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil