zlatan ibrahimovic paris saint-germain psg bastia paris sg - AFP
 
Fotboll > Ligue 1

Zlatans PSG-succé fortsätter - sänkte Bastia med två mål

Zlatans PSG-succé fortsätter - sänkte Bastia med två mål

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 22/09/2012 kl 19:15
Zlatan Ibrahimovics PSG-succé fortsätter. Mot Bastia blev det två mål och en assist för svensken.
 

PSG hade greppet om matchen från allra första spark, även om Bastia lyckades hota det favorittippade huvudstadslaget flera gånger.

Det var ändå PSG:s match från början till slut. Bastia spelade hårt och fult under långa stunder, och domaren utdelade sammanlagt sex gula kort. Det blåklädda hemmalaget gjorde sitt bästa för att sätta mental press på PSG-spelarna och i synnerhet Zlatan, men det gav ingen utdelning ikväll.

PSG tog ledningen tidigt i matchen genom Jeremy Ménez, efter framspelning av Zlatan. 2-0-målet gjorde svensken själv strax innan halvtidsvilan. Där och då avgjordes matchen.

Bastia kom ut som ett nytt lag i den andra halvleken, och matchtempot höjdes en aning. Det hjälpte emellertid inte då PSG enkelt utökade sin ledning till 3-0. Slutresultatet 4-0 fastställdes av Zlatan i den 90:e matchminuten.

- Jag spelar bättre och bättre. Mot Kiev var jag trött, men jag blir bättre i varje match. När laget spelar bra, då spelar jag bra, säger Ibrahimovic till Canal Plus.

PSG parkerar i och med kvällens resultat på en tredjeplats i Ligue 1 med tolv inspelade poäng på sex matcher. Zlatan har stått för sju av PSG:s mål på de inledande sex omgångarna.

Siamak Jalali - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×