Eurosport
 Fleche WallonneTitta nu 
 
 
Fotboll - Ligue 1

Thiago Silva avslöjar: Kom överens med Zlatan om flytten

Nu beröttar Thiago Silva om hur det gick till när han och Zlatan lämnade Milan. "I slutändan kom vi till en överenskommelse om att fortsätta spela tillsammans, men nu i PSG", säger Thiago Silva.

 
Thiago Silva om flytten - Fotboll - Ligue 1AFP
 

Varken Thiago Silva eller Zlatan Ibrahimovic var från början särskilt pigga på att lämna Milan. Men nu är de båda lagkamrater på ett nytt ställe, i PSG. Inför onsdagens match mellan Sverige och Braslien på Råsunda berättar brasilianaren om hur det gick till när de flyttade.

- Jag ska säga sanningen. Vi pratade med varandra innan vi skrev på kontraktet. Min tanke och idé var att fortsätta spela tillsammans med honom i Milan och i slutändan kom vi till en överenskommelse om att fortsätta spela tillsammans, men nu i PSG, säger Thiago Silva enligt kvällstidningarna.

Zlatan sa tidigare idag att han anser att Thiago Silva är världens bäste back. Respekten är ömsesidig.

- Jag spelade med honom i Milan som ni vet och vet hur komplicerat det är att markera honom. Han är i min mening av en de bästa anfallsspelarna i världen och naturligtvis i svensk fotboll. Han är också en stor vän jag har i livet.

- Jag skickade nyss ett sms och frågade om han var i närheten, men de hade redan tränat så det gick inte att träffas, säger Thiago Silva.

Malena Johansson - eurosport.se

 
 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil