Thiago Silva PSG - AFP
 
Fotboll > Ligue 1

Thiago Silva avslöjar: Kom överens med Zlatan om flytten

Thiago Silva avslöjar: Kom överens med Zlatan om flytten

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/08/2012 kl 19:48
Nu beröttar Thiago Silva om hur det gick till när han och Zlatan lämnade Milan. "I slutändan kom vi till en överenskommelse om att fortsätta spela tillsammans, men nu i PSG", säger Thiago Silva.
 

Varken Thiago Silva eller Zlatan Ibrahimovic var från början särskilt pigga på att lämna Milan. Men nu är de båda lagkamrater på ett nytt ställe, i PSG. Inför onsdagens match mellan Sverige och Braslien på Råsunda berättar brasilianaren om hur det gick till när de flyttade.

- Jag ska säga sanningen. Vi pratade med varandra innan vi skrev på kontraktet. Min tanke och idé var att fortsätta spela tillsammans med honom i Milan och i slutändan kom vi till en överenskommelse om att fortsätta spela tillsammans, men nu i PSG, säger Thiago Silva enligt kvällstidningarna.

Zlatan sa tidigare idag att han anser att Thiago Silva är världens bäste back. Respekten är ömsesidig.

- Jag spelade med honom i Milan som ni vet och vet hur komplicerat det är att markera honom. Han är i min mening av en de bästa anfallsspelarna i världen och naturligtvis i svensk fotboll. Han är också en stor vän jag har i livet.

- Jag skickade nyss ett sms och frågade om han var i närheten, men de hade redan tränat så det gick inte att träffas, säger Thiago Silva.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×