Zlatan Ibrahimovic PSG mål mot Toulouse 2012 - Scanpix
 
Fotboll > Ligue 1

Nytt mål av Zlatan - sänkte Toulouse med femte fullträffen

Nytt mål av Zlatan - sänkte Toulouse med femte fullträffen

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 14/09/2012 kl 23:19
PSG fått upp farten rejält i den franska ligan - mot Toulouse tog huvudstadslaget andra raka segern (2-0) efter ett nytt mål av Zlatan Ibrahimovic.
 

PSG bjöd på fin kontringsfotboll och besegrade ganska enkelt Toulouse hemma på Parc des Princes efter mål av Javier Pastore och Zlatan Ibrahimovic. Målsuccén fortsätter för Zlatan som befäster sin ledning i den franska skytteligan med nu fem gjorda mål.

Men det var inte Zlatan som gjordes PSG:s öppningsmål i den första halvleken. Argentinaren Pastore kom fri och lyfte bollen enkelt över utrusande Toulousemålvakten Ali Ahamada. Ett mycket vackert mål som kom efter en snabb PSG-kontring.

Zlatan är därmed inte ensam målskytt för Parislaget den här säsongen.

Efter halvtid tog tabellfyran Toulouse över matchen och tvingade periodvis tillbaka PSG som fick koncentrera sig på snabba omställningar. Men Toulouse var ofarligt i avslutningsfasen och det kom att straffa sig när snabbe PSG-anfallaren Jérémy Menez kom fri och passade fram Zlatan till 2-0. Ett av svenskens enklare mål den här säsongen.

Toulouse fortsatte sedan att jaga en reducering - ändå var det PSG som var nära att göra ett till mål efter en farlig nick av mittbacken Alex.

PSG har nu, efter en knackig start på säsongen, vunnit de två senaste matcherna i ligan och laget spelar bättre för varje omgång. Om spelet stämmer ser laget ut att kunna uppfyllda de högt ställda förväntningarna och bli farliga i höst.

Filip Kotsambouikidis - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×