Zlatan Ibrahimovic - Scanpix
 
Fotboll > Ligue 1

PSG-källa: "Alla sänker blicken i närheten av Zlatan"

PSG-källa: "Alla sänker blicken i närheten av Zlatan"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 29/11/2012 kl 10:34
Zlatan Ibrahimovic är den store stjärnan i Paris Saint Germain. Men han bjuder inte bara på mål och assist. Enligt Le Parisien skäller svensken ut sina medspelare.
 

Efter cupdebaclet mot Saint Etienne gjorde Zlatan Ibrahimovic visserligen mål på sin straff, men han missade också flera lägen. Matchen slutade 0-0 och Paris SG föll alltså i straffläggningen sedan Thiago Silva missat sin straff. Under de 120 minuterna var Zlatan missnöjd med sina lagkamrater. Det skriver Le Parisien i dag, enligt Sportbladet.

- Alla sänker blicken i närheten av Zlatan, säger en klubbkälla till tidningen.

Zlatan har inte bara blivit känd som den store stjärnan som levererar avgörande mål och passningar utan även som en spelare som är hård mot sina medspelare.

”Beroende på vilket humör Ibrahimovic är på kan reaktionerna bli olika: En svart blick mot Nene, en uppgiven gest mot Armand, eller en förolämpning mot Maxwell efter en dålig bollbehandling. I början av säsongen var det Blaise Matuidi som oftast blev uppläxad. ’Vad är det här för skitpassning?’ gormade Zlatan till mittfältaren” skriver Le Parisien enligt Sportbladet.

En före detta lagkamrat, Stephan El Shaarawy har i en tidigare intervju berättat hur man håller den svenske forwarden på gott humör.

- Hemligheten med Zlatan är att passa honom bollen, annars börjar han skälla.

Zlatan Ibrahimovic har gjort 14 mål på 17 matcher för PSG som ligger tvåa i tabellen, två poäng bakom ledande Lyon.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×