Zlatan Ibrahimovic, 2012 - AFP
 
Fotboll > Ligue 1

Zlatan: "Jag var inte på topp"

Zlatan: "Jag var inte på topp"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 29/09/2012 kl 21:37
Paris Saint-Germain tog en enkel 2-0-seger mot Sochaux hemma på Parc des Princes i dag. Zlatan Ibrahimovic blev dock mållös: "Det viktigaste var att vi vann", sade han till TT efter matchen.
 

Mot Sochaux fick Kevin Gameiro för första gången i år chansen från start. Och 25-åringen, som inte hade gjort mål sedan i mars, levererade direkt. Det blev två mål i första halvlek och matchen var körd i paus.

Zlatan Ibrahimovic ville mycket i matchen, men krånglade ofta till situationer som hade kunnat lösas på enklare sätt.

- Den var okej. Det var inte topp-topp, men okej. Jag hade inget läge att göra mål, men matchen var sån. Kevin gjorde mål i dag. Det viktigaste var att vi vann, sade Zlatan om sin prestation till TT.

"Ville att vi skulle vara vakna"

I andra halvlek sjönk tempot i matchen och PSG ägnade sig mest åt att bevaka sin ledning. När bollen inte studsade Zlatans väg slog han ofta uppgivet ut med armarna.

- Jag ville bara att vi skulle fortsätta spela framåt, för hade vi släppt in ett mål där hade matchen blivit annorlunda. Det var därför jag gestikulerade, för att vi skulle fortsätta vara vakna alla 90 minuterna, förklarade Zlatan.

TT: Hur var det att spela med Gameiro från start?

- Det var bra. Han är en bra spelare, han springer mycket, han är snabb. Han hittar utrymmen. Han visade i dag att han kan göra mål.

"Måste vara väl förberedda"

Sochaux blev en munsbit för PSG. Desto tuffare motstånd väntar för parisarna framöver. Bland annat möter man på onsdag Porto på bortaplan i Champions League.

- Vi måste vara väl förberedda och spela en bra match och göra så få misstag som möjligt och se vad som händer. Men vi tar en match i taget, kommenterade Zlatan.

TT

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×