PSG Zlatan Ibrahimovic - From Official Website
 
Fotboll > Ligue 1

Zlatans första träning: "Det verkar vara en bra grupp"

Zlatans första träning: "Det verkar vara en bra grupp"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 25/07/2012 kl 10:02
Under natten till onsdag gjorde Zlatan Ibrahimovic sitt första träningspass med PSG. "Jag har sett fram emot det här", säger svensken enligt L'Equipe.
 

Zlatan landade i på flygplatsen Newark i New Jersey kl 18:45 svensk tid och och tog sig sedan till hotell Marriott i Princeton för att ansluta till sina lagkamrater. Senare på kvällen så gjorde han sitt första träningspass för sin nya klubb.

Träningen ägde rum på Roberts Stadium vid högaktade Princeton University och den svenske superstjärnan verkade trivas direkt.

- Jag är lite trött efter resan men jag har väntat på den här stunden sedan jag skrev på kontraktet, säger Zlatan Ibrahimovic direkt efter träningen enligt franska L'Equipe.

- Det verkar vara en bra grupp och det var kul att äntligen få träffa alla.

Natten till söndag spelar Paris Saint-Germain träningsmatch mot MLS-laget DC United. Tränaren Carlo Ancelotti har tidigare öppnat för att Ibrahimovic skulle spela några minuter men svensken själv verkar tveksam.

- Jag tror inte det. Vi måste ta det steg för steg. Fysiken är inte på topp men än så länge är det bara försäsong, säger Zlatan.

Det har börjat säljas PSG-tröjor med Ibrahimoivc namn på ryggen men något nummer är inte klart än. Det har spekulerats i att han vill ha nummer 10, för tillfället upptaget av brassen Nenê.

- Inget är bestämt ännu. Ett nummer är ett nummer. Det är inget vi diskuterar utan det är upp till klubben vilket som är ledigt.

Oskar Bernövall - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×