Zlatan Ibrahimovic Milan Bologna 2012 AP/LaPresse - LaPresse
 
Fotboll > Ligue 1

PSG bekräftar: Vi ska snart träffa Raiola

PSG bekräftar: Vi ska snart träffa Raiola

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 12/07/2012 kl 20:34
Zlatan har accepterat en flytt till PSG. Svenskens agent, Mino Raiola, är på väg till Paris för att slutföra affären.
 

Enligt italienska medier, bland annat Football Italia och Gazzetta dello Sport, har Zlatan Ibrahimovic accepterat en flytt till PSG. Det skriver även franska L´Equipe på torsdagen. Efter gårdagens samtal mellan Milans vicepresident Adriano Galliano och Ibrahimovics agent Mino Raiola rapporterades det att Milan tackat ja till det franska huvudstadslagets bud på Zlatan och Thiago Silva.

Mino Raiola flög direkt till Sverige för att diskutera med Ibrahimovic - och nu menar alltså italienska och franska medier att svensken är beredd att bli en del av det storsatsande Ligue 1-laget.

Nu bekräftar PSG:s sportchef Leonardo att han ska träffa Zlatans agent för att förhandla och att han har träffat Zlatan.

- Vi förhandlar och vi pratades vid i går när vi träffades i Sverige, Ibras "ja" är inte en fråga om vad han vill, utan en fråga om hans kontrakt Vi ska snart träffa Raiola och sedan får vi se vad som händer, säger han enligt Milan news, men varken han eller någon annan säger att affären är klar. Tvärtom står alla fast vid att det fortfarande är öppet och att allt kan hända.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×