FOOTBALL 2012 PSG - Ibrahimovic à New York - From Official Website
 
Fotboll > Ligue 1

Zlatan har landat i New York - tränar med laget i kväll

Zlatan har landat i New York - tränar med laget i kväll

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 24/07/2012 kl 23:58
18.45 svensk tid landade Zlatan Ibrahimovic i New York. Första träningen med PSG väntas ske klockan elva på tisdagskvällen.
 

Zlatan Ibrahimovic har landat i New York och får nu för första gången träffa sina lagkamrater i PSG. 12.45, 18.45 svensk tid, landade han på flygplatsen Newark i New Jersey med ett flyg från Stockholm, skriver L'Équipe.

Han togs emot av representanter för klubben och en timme senare kom han till hotell Marriott i Princeton där klubben bor.

Här är PSG:s bilder på när Zlatan bland annat hälsar på Carlo Ancelotti och sin gamle kompis Maxwell.

PSG meddelade igår att Zlatan enligt planen kommer att vara med på kvällens träning som ska starta 17.00 lokal tid, 23.00 svensk tid, på Roberts Stadium på Princeton-universitetet. Det är just nu 36 grader varmt där, rapporterar L'Équipe.

Natten till söndag svensk tid spelar PSG mot DC United.

- Nästa vänskapsmatch kommer att bli ytterligare ett viktigt test. Jag vet inte om Ibrahimovic kan spela, jag hoppas att jag kan utvärdera honom i 30 minuter men det beror på hans fysiska kondition. Vi bestämmer när han har kommit till USA om han spelar eller inte, sa tränaren Carlo Ancelotti på en presskonferens häromdagen.

Malena Johansson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×