Eurosport
 Snooker-VMTitta nu 
 
 
 
Fotboll - Ligacupen

Man City utslaget - Aston Villa sensationsvann i ligacupen

Manchester City2 - 4Aston Villa

Manchester City har fallit. De regerande Premier League-mästarna är utslagna ur Ligacupen efter 2-4-förlust mot Aston Villa i den tredje omgången.

 
Aston Villa slog ut City - Fotboll - LigacupenReuters
 

Den ende som fanns kvar från startelvan i 1-1-matchen mot Arsenal i helgen var målskytten Joleon Lescott. Roberto Mancini gjorde tio ändringar - och då gick det som det gick. Manchester City är utslaget ur Ligacupen efter 2-4 mot Aston Villa.

Mario Balotelli inledde målskyttet för City halvvägs in i den första halvleken. Men Birminghamlaget - som går kräftgång i ligaspelet, där de bara vunnit en av fem matcher - gav aldrig upp. Ett självmål av Gareth Barry kvitterade matchen efter en timmes spel. Och trots att Alexander Kolarov några minuter senare gav Mancinis mannar ledningen igen - var det här Aston Villas kväll.

Gabriel Agbonlahors mål i 70:e minuten tog matchen till förlängning. Där fullbordades skrällen. Charles N'Zogbia gjorde 3-2 och Agbonlahor satte sitt andra för att skriva slutresultatet till 4-2.

City får ta nya tag och inrikta sig på trefrontskrig. De regerande Premier League-mästarna möter Fulham i ligan på lördag och Dortmund i Champions League den 3 oktober. Sen efter nyår väntar även spel i FA-cupen.

Jens Dahlkvist - eurosport.se

 
 
Missa inte
Följ Eurosport.com
 
Facebook
 
Twitter
 
Mobil