2012/2013: VfB-Trainer Bruno Labbadia - Eurosport
 
Fotboll

Labbadia rasande: Tänker inte vara någon sophink!

Labbadia rasande: Tänker inte vara någon sophink!

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 08/10/2012 kl 15:02
Stuttgarts tränare Bruno Labbadia var mycket upprörd efter söndagens 2-2-match mot Bayer Leverkusen. "Gränsen är nådd. Jag kan inte acceptera att tränaren pekas ut som en stor idiot, som om han inget vet", säger Labbadia.
 

På de fyra senaste hemmamatcherna har Stuttgart bara lyckats skrapa ihop två poäng och laget har fått utstå tuff kritik i media och burop från läktarna.

I söndagens möte med Leverkusen buade publiken när Labbadia valde att byta ut Raphael Holzhauser och det blev droppen som fick tränarens bägare att rinna över.

- Gränsen är nådd, säger Labbadia, och anklagar media för att påverka fansen i negativ riktning.

- De matas med osanningar. Holzhauser hade inte ens varit i Stuttgart om inte jag hade lagt in mitt veto mot en transfer. Tränaren ska inte behöva stå ut med att vara folks sophink.

- Det är inte överraskande att Stuttgart hela tiden måste leta nya tränare. Som en normal tränare i dagens Bundesliga måste man ställa sig frågan: Ska jag gå den här jobbiga vägen, som Stuttgart måste gå? Eller säger jag: Kyss mig i röven!

- Mitt tålamod är uttömt. Jag vet att ni (i media) återigen kommer att ta det här personligt, men jag var tvungen att göra det här klart nu.

Stuttgarts sportchef Fredi Bobic stöttar sin tränare fullt ut:

- Han har all rätt att säga det han sa.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×