Cristiano Ronaldo, enfadado contra el Granada - EFE
 
Fotboll > La Liga

Möte i Madrid - om Cristiano Ronaldos framtid

Möte i Madrid - om Cristiano Ronaldos framtid

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 10/09/2012 kl 12:14
José Mourinho och Florentino Pérez kommer att ha ett möte med Cristiano Ronaldo för att lösa problemet med stjärnans ledsna tillstånd, skriver AS.
 

Cristiano Ronaldo har gjort klart att han inte är glad, och nu ska Real Madrids president kalla honom till ett möte tillsammans med José Mourinho för att lösa frågan, skriver As.

Portugisen är på landslagssamling men när han kommer tillbaka till Madrid efter matchen mot Azerbajdzjan på tisdag ska mötet hållas, skriver tidningen.

Både Péres och Mourinho ser spelaren som mycket viktig för Madrid under de kommande åren. Vad exakt det är som Cristiano Ronaldo är missnöjd med är inte offentligt känt. Han själv har i ett uttalande förnekat att det handlar om en löneförhöjning, men enligt As finns det uppgifter om att han vill förbättra sitt kontrakt, som går ut 2015.

Madrid hade enligt tidningen en plan, "Operación Cristiano", som gick ut på att sälja Kakà och få loss pengar från hans mycket höga lön: 27 ,miljoner euro till och med 2015. Men det fanns inga köpare, samtidigt som en ny skattelagstiftning tvingar klubbarna att betala 52 procent av skatten för spelarnas löner på nya kontrakt, istället för 24 procent på de redan existerande.

Cristiano Ronaldo ska också ha åsikter om hur klubben marknadsför sig, särskilt jämfört med Barcelona och hur de håller fram Lionel Messi. Han ska mena att det ger honom en nackdel i kampen om priser som Ballon d'Or.

Malena Johansson - eurosport.se

Kommentarsfunktionen inte tillgänglig här