Fotboll > La Liga

Bråkstake ber om ursäkt


Av Eurosport
Av Eurosport - Den 15/01/2008 kl 10:38
Bråkstake ber om ursäkt
 

Deportivo la Corunas säsong har kantats av svarta rubriker. Nu försöker en av rubrikskaparna, målvakten Gustavo Munua, tysta ner veckans stora händelse i Spanien.

Uruguayanen slängdes ut från klubbens träning för några dagar sedan, när han och målvaktskollegan Dudu Aouate tagit till knytnävarna efter att meningsskiljaktigheter uppstått.

- Jag vill be om ursäkt till min lagkamrat Duda Aouate, hans familj och alla som känner honom för den här incidenten, sa en ångerfylld Munua på måndagens presskonferens.

- Jag skäms för att vara i den här situationen. Vi grälade lite och tappade kontrollen i tio sekunder. Sanningen är att jag aldrig trodde att det skulle gå så långt. Det är sorgligt.

Att grälet uppstod tros vara produkten av Aouates uttalande dagen före, då han förklarade sig besviken och felaktigt behandlad efter att ha petats som förstemålvakt.

Deportivotränaren Miguel Angel Lotina valde att genast stänga av bråkmakarna för resten av säsongen. Ett beslut som kan vara på väg att omvärderas.

- Jag har pratat med tränaren och han har bett oss att lösa problemet, så att vi kan träna med laget så fort som möjligt, förklarade Gustavo Munua.

Deportivo la Coruna förlorade i helgen med 3-4 mot Villarreal, och behöll därmed positionen som nästjumbo av 20 lag i La Liga.

eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×