Pepe Real Madrid - Imago
 
Artikel
kommentarer
Fotboll > La Liga

Pepe: "Portugiserna i Real Madrid känner sig förföljda"

Pepe: "Portugiserna i Real Madrid känner sig förföljda"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 27/12/2012 kl 20:42
Real Madrids portugisiska spelare känner sig förföljda, avslöjar Pepe. "Allt vi gör tolkas annorlunda", säger stjärnmittbacken till Record.
 

Real Madrids höst har kantats av kontroverser och dåliga resultat. Nu går lagets stjärnmittback Pepe ut och säger att lagets portugiser känner sig förföljda. Förutom Pepe finns tre portugisiska spelare i Cristiano Ronaldo, Fábio Coentrao och Ricardo Carvalho, samt tränaren José Mourinho och dennes assistenter Rui Faria och Silvino Louro.

Enligt Pepe misstolkas allt som portugiserna.

- Allt vi gör både på och utanför planen tolkas på ett annorlunda sätt. Och när det kommer till Barcelona når allt en högre dimension, eftersom det är ett lag med en väldigt bra struktur förstoras allt som händer, säger han till portugisiska Record.

- Vi känner oss förföljda. Vi är utlänningar och det märks i medias preferenser. Om de var tvungna att välja mellan en portugis och en spanjor skulle de de aldrig behöva tänka två gånger.

Pepe säger dock att det är annorlunda på Santiago Bernabéu, och försäkrar att han inte har några klagomål mot Real Madrid-fansen, men att det emellertid ibland saknats "värme och support".

Mittbacken berättar även hur han funderade på att lägga av med fotbollen när han stängdes av tio matcher för en incident säsongen 2008/09.

- Jag var märkt för alltid i Spanien och världen över. De kallar mig för en mördare än idag.

Jimmy Ewertsson - eurosport.se

 

kommentarer