Jose Mourinho durante una rueda de prensa en Valdebebas - EFE
 
Fotboll > La Liga

Mourinho kan inte vara sig själv: "Hatar mitt privatliv"

Mourinho kan inte vara sig själv: "Hatar mitt privatliv"

Av Eurosport
Senaste uppdateringen -
Av Eurosport - Den 02/10/2012 kl 14:21
José Mourinho menar att rollen han spelar som tränare, på matcher och på presskonferenser, förstör hans privatliv. "Folk tror de känner mig", säger han.
 

Real Madrid-tränaren är känd för sina "mind games" och kontroversiella uttalanden. Men i en intervju med CNN berättar portugisen om hur rollen han spelar som tränare går ut över hans privatliv.

- Jag hatar mitt privatliv. Jag hatar att jag inte är en normal pappa när jag går och ser min son spela fotboll. Folk kommer fram och vill ta bilder, ber om autografer, men andra går bakom mål och förolämpar min tolvårige son, säger han till kanalen.

"DET ÄR ETT SPEL"

- Folk tror att de känner mig, men det gör de inte. Folk känner tränaren. I 90 minuter är jag där för att vinna, att ha kul är en konsekvens. Jag är där för att göra mitt jobb, jag är där och jag ser på varje match som om det var den sista i min karriär.

- Så folk tittar på mig och ser vad de ser.

Mourinho säger att han inte heller är sig själv på presskonferenserna.

- Sedan finns det presskonferenserna, det är en annan plats folk känner mig ifrån. På presskonferenser finns fortfarande en match att spela. Det är ett spel.

"TOTALT ANNORLUNDA PERSON PRIVAT"

- Folk känner inte mig som vän, familjefader, som tränare i min grupp, förhållandet jag har med folk som jobbar för klubben.

- Jag klagar inte och jag säger inte att folk har fel. Jag älskar att vara med min familj på gatan som en normal person, men jag kan inte. Så jag är en totalt annorlunda person privat.

Tobias Jönsson - eurosport.se

  kommentar(er)
Add yours
  kommentar(er)
Add yours
 
×